עוגות בצנצנת
עוגות בצנצנת הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם חמאה, מלח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חומוס & קינואה מייסון Jar סלט, עוגות תפוחי אדמה ורוטאבאגה בצבעי בצל (עוגות Neeps ו Tattie), ו עוגות קרם וניל, עוגות חג קלות ורכות.
הוראות
מחממים התנור ל 177°.In קערה קטנה, לשלב את הדובדבנים ותותים ולחלק את הפרי באופן שווה בין 4 צנצנות שימורים חצי ליטר. בקערה אחרת, מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח ומחלקים את התערובת בין הקנקנים (1/4 כוס לצנצנת), מקישים ורועדים היטב כדי להפיץ את החומרים היבשים סביב הפרי. מעל כל צנצנת עם 1 כף חמאה. שים לב כי צנצנות לא יהיה מלא כל הדרך.למלא את החלק התחתון של 8 אינץ ' מרובע או צלחת אפייה עגולה עם שעועית יבשה לפחות שכבה כפולה. נסטלה כל צנצנת שטוחה על התחתונה שלה במחבת; הצנצנות לא צריך לגעת אחד בשני. (השעועית תעזור לשמור על צנצנות יציבות בזמן שאתה מעביר אותם פנימה והחוצה מהתנור.)
אופים במשך 1 שעה, עד צמרות חומות תוסס והעוגות להגדיר. אפשר לעוגות להתקרר על מדף במשך 20 דקות.מקציפים את הקרם במערבל לעמוד או באמצעות מערבל יד עד פסגות רכות טופס. מנה קצפת על כל אחת מהעוגות ומגישים. תאכל ישר מהצנצנות.Reprinted עם רשות מן זה יכול, בקבוק זה, לעשן את זה ופרויקטים אחרים במטבח על ידי קארן סולומון. זכויות יוצרים 201
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.צילום אשראי עבור עטיפת הספר: אנג ' י Cao © 2011