קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

עוגות דגים קיץ עם קרם צ'ילי

עוגות דגים קיץ עם קרם צ'ילי
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, שעועית רחבה, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: עוגות דג סלמון עם מתכון סלט ירקות קיץ, עוגות דגים עם קרם צ'יפוטלה, ו עוגות הדגים והביצים של נעמי דוגויד.

הוראות

1
לקלף ולבשל את תפוחי האדמה עבור 20mins. מבשלים את השעועית הרחבה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2
לנקז את שניהם ומחית יחד. מבשלים את הדגים הלבנים (או סלמון, כמו במתכון המכסה) במחבת עם 600ml/1 ליטר מים עבור 8-10 דקות עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
דג לבןדג לבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מסננים להתקרר ואז להתקלף לחתיכות גדולות, להשליך עור ועצמות. מקפלים את פתיתים לתוך מחית העונה.
4
צורה לשמונה עוגות. אבק עם קמח ומטגנים בשמן זית קטן במשך 3-4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5
מגישים עם מנה של קרם frache טפטף עם קצת רוטב צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.