עוגות דלעת
המתכון קאפקייקס דלעת מוכן בסביבות 1 שעה ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 285 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "חמאה", "סוכר" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגות דלעת פרליין: עוגות חג ההודיה, דלעת Eggnog עוגות שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת דלעת, ו עוגות דלעת גזר עם ציפוי גבינת שמנת דלעת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור עוגות דלעת: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו אחד 12 כוס תבנית מאפין עם liners קאפקייקס נייר.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, קינמון, זנגביל, allspice, אגוז מוסקט, אבקת אפייה, סודה לשתייה 1/4 מלח כפית. תניח בצד.
בקערה גדולה מוסיפים את החמאה והסוכר. הכה עם מערבל יד עד אור ורך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את מחית הדלעת ותמצית הוניל. לאט לאט להכות את הביצים, אחד בכל פעם. לשלב את התערובת היבשה לתוך תערובות רטובות יחד עד בשילוב ביסודיות.
באמצעות סקופ גלידה, למלא כל אוניית קאפקייקס 3/4 של הדרך מלאה.
אופים עד צמרות להפוך חום זהוב קיסם מוכנס במרכז הקאפקייק יוצא נקי, על 20 דקות.
הסר את העוגות מהתנור כדי מתלה תיל להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
מוסיף את גבינת שמנת, חמאה, סירופ מייפל, ומלח לקערה גדולה ופעימה עד שמנת. בהדרגה מוסיפים את אבקת הסוכר עד לשלב ביסודיות.
מעל העוגות עם הציפוי ופקאנים קצוצים.