קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

עוגות דניות תפוחים

עוגות דניות תפוחים
עוגות דניות תפוחים ברים הוא צמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . מתכונים דומים: תפוח וקינמון מאפה דני, מאפה דני לחמניות קינמון, ו מאפה דנית עם גבינה כתומה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לשלב קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חותכים בקיצור עד תערובת דומה פירורים גס. מקציפים חלמון ביצה בכוס מדידה ולהוסיף מספיק חלב כדי להפוך 2/3 כוס נוזל כולל. מערבבים לתוך תערובת קמח עד שכל הקמח לח. מחלקים את הבצק לשניים. על פני השטח המשוריין, מגלגלים חצי מהבצק לתוך מלבן ומתאימים למחבת 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מחבתמחבת
4
בקערה גדולה, לשלב תפוחים, סוכר חום, סוכר לבן, קינמון ואגוז מוסקט. שים תערובת תפוחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
מוסקטמוסקט
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
5
מרדדים בצק שנותר ולמקם על תפוחים. חותם קצוות וחתכים חריצים בבצק העליון. מקציפים ביצה לבן עד מקציף ומברישים על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
תפוחתפוח
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור