עוגות ויסקי קלות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות ויסקי קל. מתאים ל-54 מנות. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-56 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא אגוזי מלך, שמן צמחי, פודינג מיידי ומילוי פאי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגות ויסקי איריות שתויות, עוגת ויסקי קלה, ו עוגות קרם וניל, עוגות חג קלות ורכות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 9 (5x3 אינץ') מחבתות עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, תערובת פודינג, חלב, שמן, 1/4 כוס ויסקי ואת הביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 5 דקות.
להוסיף 2 כוסות אגוזי מלך; לנצח 1 דקה (הבלילה תהיה עבה מאוד). מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
מחבתות מקום על מדפי קירור.
בעוד עוגות עדיין חמות, בקערה גדולה אחרת, לנצח חמאה מומסת, 1 1/2 כוסות ויסקי אבקת סוכר עם whisk עד חלקה. בקערה, להזמין 1 1/2 כוסות הדובדבן; להפריש. עם שיפוד במבוק, לתקוע חורים בחלק העליון של עוגות.
יוצקים כמה הדובדבן שנותר על עוגות; תן להשרות 1 דקה. חזור עד כל הדובדבן ספוגה לתוך עוגות. מגניב לגמרי, 45 עד 60 דקות.
כדי זיגוג 1 1/2 כוסות שמורות, להוסיף 2 אגוזי מלך כוסות. תערובת אגוזי מלך כפית על גבי עוגות. עוגות ניתן להקפיא, עטוף היטב.