קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות חרוט קטיפה אדומה

עוגות חרוט קטיפה אדומה
מתכון אדום קטיפה חרוט עוגות יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, מלח שולחן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 14%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. עוגות מיני קטיפה אדומה, עוגות קרפ קטיפה אדומה, ו עוגות תינוק קטיפה אדומה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לבבות אדומים סוכר, לקישוט
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מסדרים מתלה לתנור באמצע התנור. הכניסו 12 גביעי גלידה עם תחתית שטוחה לתבניות הקאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
גביע גלידהגביע גלידה
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הקציפו את הקמח, אבקת הקקאו, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח לקערה בינונית והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בקערת ערבוב גדולה, בעזרת מקצף חשמלי ידני, קרם את החמאה והסוכר יחד עד שהם בהירים ואווריריים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מוסיפים ביצים ושמן צמחי ומקציפים היטב, ואז מוסיפים את החלב, החומץ הלבן, תמצית הווניל וצבעי המאכל. מקציפים עד לאיחוד פשוט, ואז מוסיפים חומרים יבשים ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מחלקים את הבלילה בין גביעי הגלידה, ממלאים חצי דרך.
מרכיבים שתצטרך
גביע גלידהגביע גלידה
8
אופים במדף המרכזי של התנור עד שבודק המוחדר למרכז הקאפקייק יוצא נקי, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין על רשת לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
בקערה בינונית מקציפים גבינת שמנת וחמאה יחד עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. מערבבים פנימה את תמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים, 1/2 כוס בכל פעם, עד שמגיעים לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
3
מקפיאים את צמרות הקאפקייקס ומפזרים לבבות אדומים מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגה עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "