עוגות חרוט קטיפה אדומה
מתכון אדום קטיפה חרוט עוגות יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, מלח שולחן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 14%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. עוגות מיני קטיפה אדומה, עוגות קרפ קטיפה אדומה, ו עוגות תינוק קטיפה אדומה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לבבות אדומים סוכר, לקישוט
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מסדרים מתלה לתנור באמצע התנור. הכניסו 12 גביעי גלידה עם תחתית שטוחה לתבניות הקאפקייקס.
הקציפו את הקמח, אבקת הקקאו, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח לקערה בינונית והניחו בצד.
בקערת ערבוב גדולה, בעזרת מקצף חשמלי ידני, קרם את החמאה והסוכר יחד עד שהם בהירים ואווריריים.
מוסיפים ביצים ושמן צמחי ומקציפים היטב, ואז מוסיפים את החלב, החומץ הלבן, תמצית הווניל וצבעי המאכל. מקציפים עד לאיחוד פשוט, ואז מוסיפים חומרים יבשים ומערבבים לתערובת אחידה.
מחלקים את הבלילה בין גביעי הגלידה, ממלאים חצי דרך.
אופים במדף המרכזי של התנור עד שבודק המוחדר למרכז הקאפקייק יוצא נקי, כ-30 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין על רשת לפני הציפוי.
בקערה בינונית מקציפים גבינת שמנת וחמאה יחד עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. מערבבים פנימה את תמצית הווניל.
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים, 1/2 כוס בכל פעם, עד שמגיעים לעקביות הרצויה.
מקפיאים את צמרות הקאפקייקס ומפזרים לבבות אדומים מסוכרים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב עוגה עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "