עוגות יד ברי ריבס
יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סגול ג'ל צבע מזון, חמאה, קרום עוגה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 10%. מתכונים דומים: עוגות יד ברי ריבס, פשטידות יד ריבס פטל, ו פשטידות יד תות-ריבס.
הוראות
תנור חום עד 400°f. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
בסיר 1-ליטר, חמאת מקום, ריבס, פירות יער וסוכר. מבשלים מעל חום בינוני כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ריבס הוא מתרכך. עם מקציף, מערבבים במהירות בקורנפלור. מבשלים עד שהתערובת מתעבה.
על קרש חיתוך גדול, פרוס פירורי עוגה. באמצעות חותך פיצה, לחתוך כל קרום עוגה לתוך 1 ריבוע גדול.
חותכים כל ריבוע גדול ל 4 ריבועים קטנים יותר.
כף 1/4 כוס ברי - תערובת ריבס על מרכז 4 ריבועים קרום. בעדינות למקם את הקרום השני מרובע על גבי כל אחד. עם מזלג, הקש קצוות כדי לאטום וליצור טארט.
מניחים טארטים על גיליון עוגיות.
אופים 10 עד 12 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב.
לתוך 1 שקית פלסטיק לאחסון מזון קטנה, מקום 1/4 כוס ציפוי; מקום שנותר 1/4 כוס ציפוי בשקית אחרת.
הוסף צבע מזון ג 'ל ורוד לשקית אחת; להוסיף צבע מזון ג' ל סגול לשקית אחרת.
שקיות מיקרוגל על גבוה על 10 שניות או עד שהזיגוג נמס. ללוש כל שקית כדי להפיץ צבע לאורך ציפוי.
חותכים את הפינה התחתונה זעירה מכל שקית; לטפטף ציפוי על עוגות יד חמות.