עוגות ירח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידות ירח. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, דבש, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פשטידות ירח תוצרת בית – פשטידות Creamsicle תפוזים, עוגות ירח, ו עוגות ירח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמחים, סוכר, סודה לשתייה ומלח בקערה של מעבד מזון ודופק עד לשילוב יסודי.
מוסיפים חמאה ודופק, מגרדים את הצדדים לפי הצורך עד גושים בגודל אפונה להישאר, 1 עד 2 דקות.
בקערה בינונית מקציפים יחד דבש, חלב ווניל עד לשלב ביסודיות. זרם תערובת לתוך מעבד המזון תוך כדי ריצה; הבצק צריך לבוא יחד בכדור אחרי דקה או שתיים.
על משטח מקומח קל לגלגל בצק החוצה 1/8 " עבה. באמצעות ביסקוויט שלך או חותך עוגיות, לחתוך 48 סיבובים ולהעביר גיליונות אפייה מצופה קלף.
עוגיות זין עם מזלג ואופים במשך 8-10 דקות או עד יבש למגע וחום זהוב.
הסר גיליון אפייה ולהעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בקערה של מערבל חשמלי, מפזרים ג ' לטין באופן שווה מעל 1/3 כוס מים קרים. אפשר ג ' לטין כדי לרכך, על 5 דקות.
בסיר קטן, לשלב 1/4 כוס מים, סוכר, וניל ומערבבים על חום בינוני גבוה עד הסוכר הוא מומס.
להפסיק לערבב, ולמקם מדחום ממתקים לתוך מי סוכר, מנגב את כל גבישי סוכר מהצד עם מברשת רטובה. מרתיחים סוכר עד שהטמפרטורה מגיעה ל" שלב הכדור הרך " (238°F), ואל תסירו ממנו את העיניים. תזמון הוא הכל בבדיחה ואתה לא רוצה את הסירופ להתגבש. לאחר 114° הוא הגיע, להסיר מן החום. עובד במהירות, להוסיף סירופ ג ' לטין מרכך, באמצעות מצורף whisk של מערבל חשמלי, יד לערבב את התערובת במשך כמה דקות כפי שהוא מתקרר.
הכה על בינוני גבוה עם הקובץ המצורף whisk עד פסגות רכות טופס ואת תערובת פלאפי לבן מחזיק צורה, על 10 דקות.
עובד במהירות, תערובת מרשמלו כפית על 24 של קרקרים גרהם מקורר ואז למעלה עם grahams הנותרים. אתה רוצה להשתמש מספיק מרשמלו כדי למלא את האמצע מבלי לטפטף את הצדדים (על כף אחת של תערובת מרשמלו לכל כריך). החזירו את הסנדוויצ ' ים לגראהם כדי לחבר מתלים ולהתקרר במקרר למשך כ-20 דקות.
בעוד כריכי גרהם להתקרר, להביא מים לרתיחה בדוד כפול. לשבור את השוקולד לחתיכות ולהוסיף העליון של דוד כפול. ברגע שהשוקולד נמס, תנו לו 5 דקות להירגע, ואז כפית על כריכי גראהם. השתמש בחלק האחורי של הכף כדי להחליק את השוקולד בתנועה מעגלית כדי לגרום לו לשפוך על הצדדים באופן שווה. להחזיר מדפים למקרר לפחות 20 עד 30 דקות לשוקולד להקשיח. לאחסן במקרר עד מוכן לשרת.