תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידות ירח. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, דבש, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פשטידות ירח תוצרת בית – פשטידות Creamsicle תפוזים, עוגות ירח, ו עוגות ירח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים קמחים, סוכר, סודה לשתייה ומלח בקערה של מעבד מזון ודופק עד לשילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים חמאה ודופק, מגרדים את הצדדים לפי הצורך עד גושים בגודל אפונה להישאר, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
בקערה בינונית מקציפים יחד דבש, חלב ווניל עד לשלב ביסודיות. זרם תערובת לתוך מעבד המזון תוך כדי ריצה; הבצק צריך לבוא יחד בכדור אחרי דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
על משטח מקומח קל לגלגל בצק החוצה 1/8 " עבה. באמצעות ביסקוויט שלך או חותך עוגיות, לחתוך 48 סיבובים ולהעביר גיליונות אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
6
עוגיות זין עם מזלג ואופים במשך 8-10 דקות או עד יבש למגע וחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר גיליון אפייה ולהעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
8
בקערה של מערבל חשמלי, מפזרים ג ' לטין באופן שווה מעל 1/3 כוס מים קרים. אפשר ג ' לטין כדי לרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
בסיר קטן, לשלב 1/4 כוס מים, סוכר, וניל ומערבבים על חום בינוני גבוה עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
להפסיק לערבב, ולמקם מדחום ממתקים לתוך מי סוכר, מנגב את כל גבישי סוכר מהצד עם מברשת רטובה. מרתיחים סוכר עד שהטמפרטורה מגיעה ל" שלב הכדור הרך " (238°F), ואל תסירו ממנו את העיניים. תזמון הוא הכל בבדיחה ואתה לא רוצה את הסירופ להתגבש. לאחר 114° הוא הגיע, להסיר מן החום. עובד במהירות, להוסיף סירופ ג ' לטין מרכך, באמצעות מצורף whisk של מערבל חשמלי, יד לערבב את התערובת במשך כמה דקות כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
הכה על בינוני גבוה עם הקובץ המצורף whisk עד פסגות רכות טופס ואת תערובת פלאפי לבן מחזיק צורה, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
עובד במהירות, תערובת מרשמלו כפית על 24 של קרקרים גרהם מקורר ואז למעלה עם grahams הנותרים. אתה רוצה להשתמש מספיק מרשמלו כדי למלא את האמצע מבלי לטפטף את הצדדים (על כף אחת של תערובת מרשמלו לכל כריך). החזירו את הסנדוויצ ' ים לגראהם כדי לחבר מתלים ולהתקרר במקרר למשך כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
13
בעוד כריכי גרהם להתקרר, להביא מים לרתיחה בדוד כפול. לשבור את השוקולד לחתיכות ולהוסיף העליון של דוד כפול. ברגע שהשוקולד נמס, תנו לו 5 דקות להירגע, ואז כפית על כריכי גראהם. השתמש בחלק האחורי של הכף כדי להחליק את השוקולד בתנועה מעגלית כדי לגרום לו לשפוך על הצדדים באופן שווה. להחזיר מדפים למקרר לפחות 20 עד 30 דקות לשוקולד להקשיח. לאחסן במקרר עד מוכן לשרת.