עוגות לבה שוקולד אינדיבידואליות® Ghirardelli
עוגות לבה שוקולד אינדיבידואליות® Ghirardelli עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 450 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. . אם יש לכם חתיכות 1 אינץ', ביצים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגות לבה שוקולד בודדות עם רוטב קרמל, עוגות שוקולד לבה, ו עוגות לבה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המרכזים, בחלק העליון של דוד כפול או בקערה חסינת חום על מים רותחים בקושי, להמיס את 2 אונקיות של שוקולד עם הקרם.
מקררים במשך כ 2 שעות, או עד המשרד. עם הידיים, טופס לתוך שישה כדורים; לקרר עד הצורך.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. ספריי שישה ראמקינים 4-אונקיה או כוסות פודינג עם ספריי בישול.
כדי להפוך את העוגות, בחלק העליון של דוד כפול או בקערה חסינת חום על מים רותחים בקושי, להמיס את 4 אונקיות של שוקולד והחמאה, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי, לטאטא את כל הביצים, חלמונים, סוכר, וניל במהירות גבוהה במשך כ 5 דקות, או עד עבה ואור. מקפלים את תערובת שוקולד מומס וקמח לתערובת הביצה רק עד בשילוב. כפית את הבלילה לעוגה לתוך ramekins.
מניחים כדור שוקולד באמצע כל ramekin.
אופים במשך כ 15 דקות, או עד העוגה היא המשרד למגע.
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך כ 5 דקות. הפעל סכין קטנה וחדה סביב החלק הפנימי של כל ramekin, מניחים צלחת הפוכה על גבי, הפוך, ולהסיר את ramekin.