ברי-עקף לבן עוגות עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 22 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פירות יער, חלבונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו קאפקייקס עם פירות יער, קאפקייקס שקדים במילוי טקילה אוכמניות, ומעליהם ציפוי גבינת שמנת מרציפן ואסאי ברי, ו קאפקייק באקשופ מאת צ'וקיליט" קאפקייקס מלון ודבש בציפוי שוקולד לבן-קרם חמאת הל ושיפון מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חלבוני ביצה בקערה גדולה; תנו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה אחרת חמאת שמנת ו -3 / 4 כוס סוכר עד שהיא בהירה ואוורירית. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, כ -2 כפות בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס. מקפלים רבע מחלבוני הביצה לבלילה; מקפלים פנימה את החלבונים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
בעזרת כף ממלאים בעדינות כוסות מאפינס מרופדות בנייר כסף או בנייר שני שלישים מלאים.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 18-22 דקות. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לציפוי, בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת וחמאה לתערובת אחידה. מקציפים בהדרגה סוכר ומיץ לימון של קונדיטורים. עוגות פרוסט. למעלה עם פירות יער.