קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות30
ציון בריאות1
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
פירמידות מזון מתרבויות שונות
פירמידות מזון מתרבויות שונות
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות

עוגות מוס שוקולד הונגריות

עוגות מוס שוקולד הונגריות
מתכון שוקולד מוס שוקולד הונגרי ברים עוגה יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בסביבה 5 שעות. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לך סוכר, שוקולד מריר איכותי, וניל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד עבור יום ולנטין. נסו ברים מוס שוקולד Decadent, ברי מוס שוקולד לבן, ו בר מוס שוקולד שמימי (מתכונים דומים).

הוראות

1
Preheat oven to 177° and butter 2 (15- by 10- by 1-inch) baking pans. Line bottom and sides of each pan with a large sheet of wax paper and butter paper. Dust pans with flour, knocking out excess.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
Melt chocolate in a double boiler or a small metal bowl set over a small saucepan of barely simmering water, stirring occasionally.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
Remove from heat. Beat together butter and 1/2 cup sugar in a large bowl with an electric mixer until light and fluffy and beat in yolks, 1 at a time, beating well after each addition. Beat in chocolate. Sift in flour, cocoa, and salt and beat on low speed until combined well.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
נייר אורזנייר אורז
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
Beat egg whites with cream of tartar in another bowl with clean beaters until they hold soft peaks, then add remaining 1/4 cup sugar, beating until whites just hold stiff peaks. Stir one fourth of whites into batter to lighten and fold in remaining whites gently but thoroughly.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
Divide batter between pans (about 2 1/4 cups per pan) and carefully spread evenly. (
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
Layers will be thin.)
7
Bake in upper and lower thirds of oven, switching position of pans halfway through baking, until cake is set and firm to touch, 14 to 18 minutes total. Cool layers in pans on racks 10 minutes before inverting racks over pans and flipping layers onto them.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
Remove wax paper carefully and discard.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
9
Spread jam evenly over 1 warm layer and cool layers completely.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
10
Transfer jam-coated layer to a baking sheet or tray lined with a sheet of parchment or wax paper.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1
Bring cream just to a boil and slowly pour over chocolate in a bowl. Stir until smooth and pour over plain cake layer, spreading to coat top evenly.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
Let stand in a cool place until set, about 1 hour.
1
Bring cream just to a boil and slowly pour over chocolate in a large metal bowl. Stir until smooth and set bowl in an ice bath. Stir occasionally until cold.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
Remove from ice bath and beat with an electric mixer until mousse just holds soft peaks. (If mousse becomes grainy, melt over a saucepan of barely simmering water and repeat chilling and whipping.) Quickly spread evenly over jam layer (mousse will stiffen as it stands) and chill while making whipped-cream filling.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1
Sprinkle gelatin over water in a small metal bowl and let soften 1 minute. Put bowl over a small saucepan of boiling water and heat, stirring occasionally, until gelatin is dissolved.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
Remove pan from heat but keep bowl on pan.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
Beat cream, confectioners sugar, and vanilla with an electric mixer until it holds a soft shape and beat in warm gelatin mixture. Continue beating until cream just holds stiff peaks, then spread evenly over top of mousse-coated layer.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
Cut glazed layer lengthwise into thirds and crosswise into tenths and reassemble bars on top of cream filling. Chill cake, uncovered, until glaze is firm, about 1 hour, then cover with plastic wrap and chill until ready to serve. Just before serving, cut cake with a large knife, wiping it off with a hot damp cloth between cuts.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
Cake can be kept, covered and chilled, up to 3 days.