עוגות מיובשות-Apple Stack
עוגות במחסנית מיובשות-Apple הן A צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 311 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 4 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, חומץ תפוחים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת Apple Stack מיובשת, אפל-עוגת מחסנית ג'ינג'ר, ו סבתא Ragland של עוגת Apple Stack (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את כל החומרים מילוי קמצוץ של מלח בסיר כבד 4-5 ליטר, חשוף, ערבוב מדי פעם ומרסק תפוחים עם masher תפוחי אדמה כפי שהם מתרככים, עד צורות פירה עבה, על 1 1/2 שעות. מגניב לגמרי.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. כוסות מאפין חמאה.
מערבבים יחד חלב וחומץ ולתת לעמוד 10 דקות כדי להתפתל.
מנפים יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, זנגביל וציפורן.
לנצח חמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 3 דקות. מקציפים במולסה וביצה. במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות לסירוגין עם חלב מקושקש, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד כל תוספת הוא רק משולב.
מורחים 1 כף גדושה הבלילה בכל כוס מאפין ואופים רק עד מפרט עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי עם כמה פירורים דבקים, 11 עד 13 דקות. מגניב 5 דקות מחבתות על מדפים, ואז להתהפך על מדפים כדי להתקרר לחלוטין.
מורחים על 2 כפות מילוי על גבי עוגה 1 ולהפוך עוגה אחרת על מילוי, ואז להפיץ כף גדושה מילוי על גבי. הפוך 11 ערימות יותר (יהיה לך על 2 כוסות מילוי שנשאר).
להעביר מיכל אטום וצינה לפחות 2 ימים לטעמים להתפתח. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
* עוגות ניתן להרכיב 3 ימים קדימה ומקורר במיכל אטום.* שאריות מילוי יכול לשמש כמו חמאת תפוחים.