עוגות במחסנית מיובשות-Apple הן A צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 311 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 4 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, חומץ תפוחים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת Apple Stack מיובשת, אפל-עוגת מחסנית ג'ינג'ר, ו סבתא Ragland של עוגת Apple Stack (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את כל החומרים מילוי קמצוץ של מלח בסיר כבד 4-5 ליטר, חשוף, ערבוב מדי פעם ומרסק תפוחים עם masher תפוחי אדמה כפי שהם מתרככים, עד צורות פירה עבה, על 1 1/2 שעות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. כוסות מאפין חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים יחד חלב וחומץ ולתת לעמוד 10 דקות כדי להתפתל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
מנפים יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, זנגביל וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לנצח חמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 3 דקות. מקציפים במולסה וביצה. במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות לסירוגין עם חלב מקושקש, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד כל תוספת הוא רק משולב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
4 כוסות קמח חיטה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מורחים 1 כף גדושה הבלילה בכל כוס מאפין ואופים רק עד מפרט עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי עם כמה פירורים דבקים, 11 עד 13 דקות. מגניב 5 דקות מחבתות על מדפים, ואז להתהפך על מדפים כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מורחים על 2 כפות מילוי על גבי עוגה 1 ולהפוך עוגה אחרת על מילוי, ואז להפיץ כף גדושה מילוי על גבי. הפוך 11 ערימות יותר (יהיה לך על 2 כוסות מילוי שנשאר).
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
2
להעביר מיכל אטום וצינה לפחות 2 ימים לטעמים להתפתח. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
1
* עוגות ניתן להרכיב 3 ימים קדימה ומקורר במיכל אטום.* שאריות מילוי יכול לשמש כמו חמאת תפוחים.