עוגות מרנג תותים-אגוזי לוז
זקוק לקינוח צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap ? עוגות מרנג תותים-אגוזי לוז יכולות להיות מתכון מעולה לנסות. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.07 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 8 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 237 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלבונים, תותים, אגוזי לוז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 44% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו הפתעה מרנג אגוזי לוז , עוגיות מרנג אגוזי מוקה , ועוגת מרנג שוקולד ואגוזי לוז .
הוראות
מניחים חלבונים בקערה קטנה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מחממים תנור ל-250 מעלות. מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד לקבלת קצף. מוסיפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, ומקציפים גבוה לאחר כל הוספה עד שהסוכר נמס. המשך להקציף עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות.
זרוק מרנג לשמונה תלוליות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. בעזרת גב של כפית, מעצבים ל-3 אינץ'. כוסות.
אופים 45-50 דקות או עד להתייצבות וייבוש. כבה את התנור (אל תפתח את דלת התנור); משאירים מרנגים בתנור שעה.
מוציאים מהתנור; מצננים לחלוטין על ניירות אפייה.
מניחים 3 כוסות תותים בקערה גדולה; לרסק מעט. מערבבים פנימה את יתרת התותים. רגע לפני ההגשה מעלים מרנגים עם פרוזן יוגורט ותותים.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
ניתן להתאים את עוגת הקצרה עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל שילוב יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "