עוגות סופלה שוקולד עם גלידת וניל-טימין
מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם חמאה, סוכר של ממתקים, גלידה vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: סופלה שוקולד עם קרם וניל, גלידת וניל צ'אי, ו קנטקי דרבי מיני עוגות שוקולד פקאן עם וניל בורבון לרסק גלידה.
הוראות
חמאה שמונה 1 כוס ramekins ו בשורה התחתונה עם נייר קלף. חמאה על הנייר ואבק את תחתית וצדדים של ramekins עם הסוכר ' ממתקים.
בקערת זכוכית, ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל, בודקים כל 10 שניות. מערבבים עד חלקה.
בקערת נירוסטה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר של הממתקים ומכים את החלבונים עד שהם נוצרות פסגות מוצקות ומבריקות.
בקערת נירוסטה גדולה אחרת, לטאטא את חלמונים ביצה עם 1/2 כוס הנותרים של הסוכר של ממתקים עד התערובת מעורבב היטב.
לטאטא את תערובת שוקולד וחמאה מומסים לתוך חלמונים ביצה, ואז בהדרגה לטאטא בקמח כל המטרה. באמצעות מרית גומי גדולה ונקיה, לקפל בשליש של החלבונים ביצה מוכה כדי להבהיר את התערובת, ואז לקפל את הלבנים היכו הנותרים עד כמעט שום פסים לבנים להישאר.
כפית בלילת עוגת סופל מספיק לתוך כל אחד ramekins מוכן להגיע שלושה רבעים של הדרך למעלה בצד.
אופים את העוגות במשך כ 15 דקות, או עד שהם נפוחים ופשוט להגדיר באמצע. תשאיר את התנור דולק.
בואו עוגות סופל להתקרר ב ramekins במשך כ 5 דקות, או עד הקצוות של העוגות להתחיל להתרחק הצדדים של ramekins. הפוך את העוגות על גבי תבנית אפייה גדולה, ולאחר מכן לקלף את נייר הקלף ולהגדיר את העוגות זקוף על תבנית האפייה. מחממים את העוגות בתנור במשך 2 דקות.
מעבירים את העוגות סופל צלחות לשרת אותם עם גלידת וניל כי כבר זרועים טימין קצוץ.