עוגות סלמון
גשו לסופר וקנו ביצים, מלח גס, סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. מתכונים דומים: קציצות סלמון דרום-מערביות או עוגות סלמון., עוגות סלמון, ו עוגות סלמון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת גדולה וכבדה עם 1 אינץ ' של שמן טיגון על חום מתון.
פתית את הסלמון מקורר מבושל עם מזלג.
הוסף קרקר ארוחה לקערה ולעבוד דרך הדגים עם הידיים.
מוסיפים את הביצים, תיבול, פלפל, עירית, שמיר, רוטב פלפל, ואת גרידת לימון אחד לקערה.
שלב את החומרים היטב עם הידיים. אם התערובת היא קצת רטובה, להוסיף קצת יותר קרקר ארוחה. טופס 3 אינץ קציצות של עוגות סלמון 1 אינץ עבה. אתה צריך להניב 8 עד 10 עוגות. מטגנים עוגות עד זהב בשכבה אחת 3 או 4 דקות בכל צד.
ניקוז על צלחת מרופדת מגבת נייר.
לזרוק ירקות סלט עם מלח גס ואת המיץ של הלימון שצצת.
לטפטף את הירוקים עם קצת שמן זית כתית אקסטרה וזורק מחדש את הסלט למעיל.
מערבבים מיונז, רוטב צ ' ילי ותבלינים בצלחת קטנה. כדי לשרת, מניחים עוגות סלמון על מיטה של ירקות התינוק, 2 עוגות לאדם העליון עם רוטב מיונז צ ' ילי.