קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

עוגות סלמון ובטטה עם אגרודולצ'ה ריליש וארוגולה

עוגות סלמון ובטטה עם אגרודולצ'ה ריליש וארוגולה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי חלב ופסקטרי לרפרטואר שלך, עוגות סלמון ובטטה עם אגרודולצ'ה ריליש וארוגולה עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -32 גרם חלבון , 25 גרם שומן ובסך הכל 578 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 34 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . גשו לסופר וקנו עלי בייבי ארוגולה, פילה סלמון, רוטב חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 95% , וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגות סלמון בטטה , עוגות סלמון בטטה 15 דקות , ועוגות בטטה-סלמון בבצק פקאן .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
שמים את תפוחי האדמה בסיר קטן, מכסים במים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. ממליחים את המים ומבשלים עד שהם רכים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלח טחוןחזיר מלח טחון
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשהחמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
מלוח, אופציונלימלוח, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת
3
מסננים, ואז מחזירים את תפוחי האדמה לסיר ומועכים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלח טחוןחזיר מלח טחון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת
4
בינתיים, שמים את פילה הסלמון במחבת עם היין, עלה הדפנה ומספיק מים כדי להגיע לחלק העליון של הפילטים, אך לא מכסים. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את הלהבה לרתיחה ומוציאים עד לאטום כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
כל פלפל, פלפל לבן, פלפל קאיין, כמון טחון ואגוז מוסקטכל פלפל, פלפל לבן, פלפל קאיין, כמון טחון ואגוז מוסקט
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשהחמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
5
מסירים את העור ומעבירים את הסלמון לקערה. מקלפים את הדג במזלג ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בלוק גבינת קולביבלוק גבינת קולבי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
דגני מוזליקסדגני מוזליקס
6
מוסיפים לקערה את פירה הבטטה יחד עם תיבול פירות הים, מחצית מפירורי הקרקר, הביצה, הטימין, הרוטב החריף, בצל ירוק ושמיר.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
(18 ופלים)(18 ופלים)
תפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותקתפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותק
או 3 קורות רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)או 3 קורות רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)
חזה הודו רוטיסריחזה הודו רוטיסרי
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשהאגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
שמירשמיר
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
דגני מוזליקסדגני מוזליקס
7
מערבבים לאיחוד. תערובת עוגת הדג צריכה להיות יציבה מספיק כדי להיווצר לעוגות. אם הוא רטוב מדי, מוסיפים עוד כמה פירורים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מחממים 2 מחבתות זו לצד זו, 1 עם 2 כפות שמן זית כתית מעולה (2 סיבובים של המחבת) על אש בינונית, השנייה עם 1 כף שמן זית כתית מעולה (סיבוב של המחבת) על אש בינונית-גבוהה . יוצרים מתערובת הסלמון 4 קציצות (4 אינץ'), מצפים את הפירורים הנותרים, ואז מוסיפים אותם לתבנית הראשונה. מבשלים את עוגות הדגים עד להזהבה בהירה, כ-2 עד 3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
9
מוסיפים את הבצל האדום, הסלרי והשום למחבת השנייה ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (6 אונקיה) יכול להאיר טונה במים, מרוקן ומתקלף1 (6 אונקיה) יכול להאיר טונה במים, מרוקן ומתקלף
פלפל ירוק קצוץ, לא חובהפלפל ירוק קצוץ, לא חובה
4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
10
מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עוד 2 דקות. מערבבים את החומץ לתוך הרוטב, ואז מפזרים מעל את הסוכר ומערבבים לציפוי העגבניות. וגם ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
בלוק גבינת קולביבלוק גבינת קולבי
פתיתי פלפל אדום כתוש, בתוספת תוספת לקישוטפתיתי פלפל אדום כתוש, בתוספת תוספת לקישוט
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
סלט גויה ותיבול ירקותסלט גויה ותיבול ירקות
אורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובש
2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
11
מסדרים את עוגות הדגים בצלחות הגשה אישיות לצד הארוגולה. משטחים את התענגת האגרודולצ'ה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

מרכיבים

80דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ארוגולה או עלי ארוגולה לתינוקארוגולה או עלי ארוגולה לתינוק1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2צלעות קטנותסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק1pintsעגבניות שרי או ענבים, חצוי או לרבעיםעגבניות שרי או ענבים, חצוי או לרבעים901 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי קרקר (מומלץ: קרקרים מלוחים)פירורי קרקר (מומלץ: קרקרים מלוחים)1ביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמיר טרי קצוץ דקשמיר טרי קצוץ דק2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ12 כפיות אבקת שום2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1קטןבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר510דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סלמוןפילה סלמון4שרימפס וורידיםמלחמלח2בצל ירוק, קצוץ דקבצל ירוק, קצוץ דק12 כפיות אבקת שוםתיבול פירות ים, דקל (מומלץ: מפרץ הישן)תיבול פירות ים, דקל (מומלץ: מפרץ הישן)1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1כף. חומץ ביין אדוםבטטה, קלופים וחותכים לחתיכות קטנותבטטה, קלופים וחותכים לחתיכות קטנות12 כפיות אבקת שוםעלי טימין קצוצים דקעלי טימין קצוצים דק2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-259 דולר לבקבוק.
פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר
פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר
צבע אודם אדום עמוק וגוון ארגמן עז הם המזהה הברור של לה קפריס. הכרם מראה את המאפיינים המיוחדים שלו של פרי יער אדום יחד עם ניחוחות של ליקר דובדבנים אדומים, דומדמניות, פטל, תות שדה, עור טרי וגרפיט. הבציר של 2010 מעודן ואקספרסיבי עם ריכוז עז בפה. הסיומת משתהה על החך באופן ארומטי ועדין.