צריך מנה עיקרית ללא חלב ופסקטרית? עוגות סלמון בקארי יכולות להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 367 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם בצל ירוק, פלפל, מלח ופלפל כשר, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: עוגות סלמון קארי, עוגות סלמון קארי, ו עוגות צדפות קארי.
הוראות
1
שמים את הסלמון, 1 כף מים, 1 1/2 כפיות אבקת קארי, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם בקערה חסינת מיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד שהדג אטום, 2 עד 3 דקות. פתית עם מזלג וקריר מעט. מערבבים פנימה 1 כף רוטב טרטר, ארוחת הקרקר, הג ' ינג ' ר, מחצית מהבצל הירוק והביצה. יוצרים ל -4 קציצות ומקפיאים עד ליציבות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
רוטב טרטר
כוס חזה הודו מבושל מגורר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
בינתיים הקציפו בקערה את 7 כפות הנותרים רוטב טרטר ו 1/2 כפית אבקת קארי. בקערה נפרדת מערבבים 1 כף מרוטב הטרטר הקארי עם הפלפל, הסלרי, המנגו, בצל ירוק שנותר, מיץ ליים, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
סלמון עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. המרתפים המסתוריים פינו נואר בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר יש ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשום יותר. ליין תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיימת נקייה,עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.