עוגות סרטנים עם מיונז קלוי-שום
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, מלח ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. וזה די טוב. נסו קציצות סרטן עם מיונז צ'ילי אדום, עוגות סרטנים עם מיונז פלפל אדום, ו עוגות סרטנים עם שמיר מיונז (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מיונז: מחממים תנור ל 177°. שיני שום נפרדות, מניחים בתבנית אפייה טפטוף עם שמן. צלי עד שהתרכך, כ -35 דקות. מגניב במחבת על מתלה תיל. טמפרטורה נמוכה יותר200. לקלף שום, להוסיף מיץ לימון מחית עם מזלג. מערבבים במיונז.
מערבבים סלרי, בצל ירוק, בשר סרטנים, מיונז ו 2 פירורי לחם כוסות; העונה עם מלח ופלפל.
מורחים פירורי לחם שנותרו על נייר שעווה. בעדינות ליצור תערובת לתוך 8 1 אינץ ' עבה קציצות.
מניחים כל עוגה בפירורי לחם ופונים למעיל.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל עוגות סרטנים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות בכל צד. להתחמם בתנור עד מוכן לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![שרדונה אחוזת רושיולי]()
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.