קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות עוגת אפרסק-ברי

עוגות עוגת אפרסק-ברי
מתכון אפרסק-ברי עוגות עוגות מוכן בערך 2 שעות ו 5 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח ים, שמנת מתוקה כבדה, שמנת מתוקה כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת אפרסק-ברי, עוגת פירות יער, ו עוגת לימון-ברי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקאפקייקס: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית מאפינס עם 12 ספינות קאפקייקס בגודל רגיל.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
מגש מאפינסמגש מאפינס
תנורתנור
2
בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם מצורף ההנעה (או מערבל כף יד סטנדרטי וקערת ערבוב גדולה), מערבבים את הסוכר, השמן, המלח והאפרסקים במהירות בינונית למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
סוכרסוכר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
3
מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב במהירות בינונית למשך 30 שניות. מגרדים את דפנות הקערה ותחתיתה בעזרת מרית גומי ומערבבים שוב במהירות בינונית למשך 10 שניות. לאחר מכן, בבלנדר או במעבד מזון, שלבו את התירס והקצפת וערבבו למשך 20 שניות עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
תירסתירס
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
מריתמרית
קערהקערה
4
מוסיפים את תערובת התירס המוקרמת הזו לחומרים הרטובים ומערבבים במהירות בינונית עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
5
בקערה בינונית מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים פנימה את קמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים לתערובת המרכיבים הרטובה ומערבבים במהירות נמוכה עד להטמעה. כעת הוסיפו את הסודה לשתייה, ואחריה החומץ לפעולה מבעבעת מיידית.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חומץחומץ
7
מוסיפים 1/4 כוס מים קרים ומערבבים במהירות נמוכה למשך 5 שניות. מגרדים את דפנות הקערה ותחתיתה בפעם האחרונה כדי לוודא שכל המרכיבים משולבים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
ממלאים את ספינות הקאפקייקס בשני שלישים מלאים בבלילה ואופים 18 עד 20 דקות. סובב את התבנית 180 מעלות לאחר 9 דקות אפייה. חום התנור והזמנים עשויים להשתנות כך שאופים עד שהצמרות כבר לא רטובות וקפצו בחזרה עם נגיעה. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
תנורתנור
מחבתמחבת
9
שמור על התנור דולק, אך העלה את הטמפרטורה ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
לקציצות: בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם מצורף ההנעה (או מערבל כף יד סטנדרטי וקערת ערבוב בינונית), מוסיפים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. לאחר מכן, השתמש באצבעותיך כדי לשבור את החמאה לחתיכות בגודל אפונה ולהוסיף לחומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
11
מערבבים במהירות נמוכה למשך 30 שניות עד להטמעה.
12
מוסיפים את החלב, השמנת, הטרגון והווניל וממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד שהקמח משולב במלואו.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
ונילוניל
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
13
מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת כף, זרוק כפיות גדושות של בלילה על תבנית האפייה במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה ואפה במשך 12 עד 15 דקות. חום התנור והזמנים עשויים להשתנות, לכן אופים את הקציצות עד שהן מזהיבות. מצננים את הקציצות לחלוטין. בעזרת האצבעות שוברים כל עוגה ל -3 חלקים שווים ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
14
לקומפוט: בקערה קטנה שלבו את האוכמניות, האפרסקים והתותים.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
תותיםתותים
CompoteCompote
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מוסיפים את הסוכר ומקפלים בעדינות לתערובת. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
16
לציפוי: בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם חיבור ההנעה (או מערבל כף יד רגיל וקערת ערבוב בינונית), מקציפים את השמנת הכבדה במהירות בינונית-גבוהה למשך 3 דקות. בקערה קטנה מנפים את אבקת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
17
מוסיפים את הסוכר לתערובת הקצפת ומערבבים במהירות בינונית-גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. הציפוי אמור להיות מסוגל לעמוד בפני עצמו.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
ציפויציפוי
סוכרסוכר
18
להרכבה: התחל להרכיב את הקאפקייקס על ידי הנחת כף קומפוט אפרסק-ברי על גבי כל קאפקייק.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
CompoteCompote
פירות יערפירות יער
אפרסקאפרסק
19
הניחו את הציפוי בשקית צנרת עם קצה עגול או בשקית ניילון בגודל גלון וחתכו 1/2 אינץ ' מהפינה. לאחר מכן, ציפוי צינור על הקומפוט.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
CompoteCompote
20
מניחים חתיכה מעוגת הטרגון על גבי הציפוי. לבסוף, למעלה עם עוד כפית קטנה של אפרסק ברי קומפוט. בעזרת פינצטה או טונג קטן, הניחו בעדינות עלה טרגון מעל.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
טרגוןטרגון
CompoteCompote
פירות יערפירות יער
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה791 לב מפאלדי טרי אם אפשראוכמניות טריות או קפואות, חתוכות לקוביות (אם קפוא, להפשיר ראשון)אוכמניות טריות או קפואות, חתוכות לקוביות (אם קפוא, להפשיר ראשון)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני תירס משומרים שלמיםגרעיני תירס משומרים שלמים791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפוליםעלי טרגון טריים, טחוניםעלי טרגון טריים, טחונים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם שמנת אורגני כבד, מקוררקרם שמנת אורגני כבד, מקורר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמנת מתוקהשמנת מתוקה791 לב מפאלדי טרי אם אפשראפרסקים קפואים, מופשרים וחתוכים לקוביותאפרסקים קפואים, מופשרים וחתוכים לקוביות791 לב מפאלדי טרי אם אפשראפרסקים טריים או קפואים, חתוכים לקוביות (אם קפוא, להפשיר ראשון)אפרסקים טריים או קפואים, חתוכים לקוביות (אם קפוא, להפשיר ראשון)43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב12 כפיות אבקת שוםחמאה מלוחה בסגנון אירופאי, צונןחמאה מלוחה בסגנון אירופאי, צונן0חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם791 לב מפאלדי טרי אם אפשרתותים טריים או קפואים, חתוכים לקוביות (אם קפוא, להפשיר ראשון)תותים טריים או קפואים, חתוכים לקוביות (אם קפוא, להפשיר ראשון)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1השארטרגון, לקישוטטרגון, לקישוט0חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חלב מלא, צונןחלב מלא, צונן