מתכון אפרסק-ברי עוגות עוגות מוכן בערך 2 שעות ו 5 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח ים, שמנת מתוקה כבדה, שמנת מתוקה כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת אפרסק-ברי, עוגת פירות יער, ו עוגת לימון-ברי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקאפקייקס: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית מאפינס עם 12 ספינות קאפקייקס בגודל רגיל.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
מגש מאפינס
תנור
2
בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם מצורף ההנעה (או מערבל כף יד סטנדרטי וקערת ערבוב גדולה), מערבבים את הסוכר, השמן, המלח והאפרסקים במהירות בינונית למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק
סוכר
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
קורט גדול מלח דק
3
מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב במהירות בינונית למשך 30 שניות. מגרדים את דפנות הקערה ותחתיתה בעזרת מרית גומי ומערבבים שוב במהירות בינונית למשך 10 שניות. לאחר מכן, בבלנדר או במעבד מזון, שלבו את התירס והקצפת וערבבו למשך 20 שניות עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה
תירס
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
מרית
קערה
4
מוסיפים את תערובת התירס המוקרמת הזו לחומרים הרטובים ומערבבים במהירות בינונית עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרם
5
בקערה בינונית מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים פנימה את קמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח תירס
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים לתערובת המרכיבים הרטובה ומערבבים במהירות נמוכה עד להטמעה. כעת הוסיפו את הסודה לשתייה, ואחריה החומץ לפעולה מבעבעת מיידית.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חומץ
7
מוסיפים 1/4 כוס מים קרים ומערבבים במהירות נמוכה למשך 5 שניות. מגרדים את דפנות הקערה ותחתיתה בפעם האחרונה כדי לוודא שכל המרכיבים משולבים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
ממלאים את ספינות הקאפקייקס בשני שלישים מלאים בבלילה ואופים 18 עד 20 דקות. סובב את התבנית 180 מעלות לאחר 9 דקות אפייה. חום התנור והזמנים עשויים להשתנות כך שאופים עד שהצמרות כבר לא רטובות וקפצו בחזרה עם נגיעה. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
מחבת
9
שמור על התנור דולק, אך העלה את הטמפרטורה ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
לקציצות: בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם מצורף ההנעה (או מערבל כף יד סטנדרטי וקערת ערבוב בינונית), מוסיפים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. לאחר מכן, השתמש באצבעותיך כדי לשבור את החמאה לחתיכות בגודל אפונה ולהוסיף לחומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
קורט גדול מלח דק
11
מערבבים במהירות נמוכה למשך 30 שניות עד להטמעה.
12
מוסיפים את החלב, השמנת, הטרגון והווניל וממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד שהקמח משולב במלואו.
מרכיבים שתצטרך
טרגון
וניל
קרם
קמח לכל מטרה
חלב
13
מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת כף, זרוק כפיות גדושות של בלילה על תבנית האפייה במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה ואפה במשך 12 עד 15 דקות. חום התנור והזמנים עשויים להשתנות, לכן אופים את הקציצות עד שהן מזהיבות. מצננים את הקציצות לחלוטין. בעזרת האצבעות שוברים כל עוגה ל -3 חלקים שווים ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
14
לקומפוט: בקערה קטנה שלבו את האוכמניות, האפרסקים והתותים.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
תותים
Compote
אפרסק
ציוד שתשתמש בו
קערה
15
מוסיפים את הסוכר ומקפלים בעדינות לתערובת. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
16
לציפוי: בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם חיבור ההנעה (או מערבל כף יד רגיל וקערת ערבוב בינונית), מקציפים את השמנת הכבדה במהירות בינונית-גבוהה למשך 3 דקות. בקערה קטנה מנפים את אבקת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
שמנת כבדה
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
קורט גדול מלח דק
17
מוסיפים את הסוכר לתערובת הקצפת ומערבבים במהירות בינונית-גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. הציפוי אמור להיות מסוגל לעמוד בפני עצמו.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
ציפוי
סוכר
18
להרכבה: התחל להרכיב את הקאפקייקס על ידי הנחת כף קומפוט אפרסק-ברי על גבי כל קאפקייק.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
Compote
פירות יער
אפרסק
19
הניחו את הציפוי בשקית צנרת עם קצה עגול או בשקית ניילון בגודל גלון וחתכו 1/2 אינץ ' מהפינה. לאחר מכן, ציפוי צינור על הקומפוט.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
Compote
20
מניחים חתיכה מעוגת הטרגון על גבי הציפוי. לבסוף, למעלה עם עוד כפית קטנה של אפרסק ברי קומפוט. בעזרת פינצטה או טונג קטן, הניחו בעדינות עלה טרגון מעל.