קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג הפסחא
מגזין

עוגות עוגת גזר

עוגות עוגת גזר
לך לחנות ותביא אגוזי מלך, תמצית ונילן, גרידת תפוזים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגות עוגת גזר, עוגות עוגת גזר, ו עוגות עוגת גזר.

הוראות

1
טוסט אגוזי מלך: מחממים התנור ל 177°. טוסט אגוזי מלך בתנור במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
3
קו 2 12-well cupcake מחבתות עם נייר אוניית קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
4
מערבבים מרכיבים רטובים וגזרים: 
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
מניחים את החמאה, שמן, סוכר, ביצים, תמצית וניל וגלידת תפוזים יחד בקערה ולטפטף ביסודיות. ואז מוסיפים את הגזר המגורד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מערבבים מרכיבים יבשים: בקערה אחרת מקציפים את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, הל וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
נייר אורזנייר אורז
קיצור טבעיקיצור טבעי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מקפלים מרכיבים יבשים לתוך רטוב, מוסיפים אגוזי מלך: מקפלים את תערובת הקמח לתוך תערובת הגזר, להיות בטוח שלא לערבב יתר על המידה. מקפלים את אגוזי מלך קלויים עד incorporated באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קיצור טבעיקיצור טבעי
8
הבלילה לתוך ניירות cupcake על 1/2 עד 3/4 מלא ואופים במשך 19-21 דקות ב 350° F, סיבוב המחבת לאחר 15 הדקות הראשונות של אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגניב במשך 5 דקות לפני לוקח את העוגות מתוך פח cupcake ומאפשר להם להתקרר באופן מלא על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
הציפוי: לנצח את גבינת שמנת וחמאה במהירות בינונית עד בשילוב טוב. לנפות את אבקת הסוכר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
11
מורחים או צינור על קאפקייקס מקורר.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

מרכיבים

100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוס אגוזי מלך קצוציםכוס אגוזי מלך קצוצים450חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פאונד של גזר (על 3 1/2 כוסות, מגורד)פאונד של גזר (על 3 1/2 כוסות, מגורד)3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1201 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס חלב חמאה (או להוסיף כפית מיץ לימון לחלב רגיל ולאפשר לעמוד במשך 10 דקות)1/2 כוס חלב חמאה (או להוסיף כפית מיץ לימון לחלב רגיל ולאפשר לעמוד במשך 10 דקות)1אוראו ממולאים כפוליםחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית400חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות סוכרכוסות סוכר2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס שמן צמחיכוס שמן צמחי11 כף אורגנו מיובשגרידה כתומהגרידה כתומה400חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות קמח לכל מטרהכוסות קמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתיכות טופי הית' ברהל קרקעהל קרקע1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת שמנת פילדלפיהגבינת שמנת פילדלפיה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת סוכר, מנופהאבקת סוכר, מנופה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג עוגות עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.