עוגות פאדג'מוקה
עוגות מוקה פאדג'יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו תוספות: גלידת קפה, ליקר קפה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת מוקה פאדג Bundt עם זיגוג מוקה פאדג, מוקה פאדג', ו עוגת מוקה פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
גריז 6 (1-כוס) ramekins או כוסות סופל. תחתית קו עם נייר קלף (סיבובים 3 אינץ'), ונייר גריז. תניח בצד.
ממיסים שוקולד בדוד כפול, או מיקרוגל ב 1 1/2 דקות או עד חלקה, ערבוב פעמיים.
מניחים גרגרי קפה נמס בקערה קטנה.
מוסיפים קפה חם מבושל, ומערבבים להתמוסס. מערבבים בליקר קפה. לנצח חמאה 3/4 כוס בתוספת 2 כפות סוכר בקערה נפרדת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי.
מוסיפים חלמונים, ומערבבים עד מעורבב, מגרד את הצדדים של קערה.
מוסיפים שוקולד מומס ומערבבים כדי לשלב.
מוסיפים תערובת קפה, מלח כשר וקמח, מערבבים כדי לשלב.
להבי מיקסר נקיים. בקערה נפרדת, להכות חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף. בהדרגה להוסיף הנותרים 2 כפות סוכר, והכה עד פסגות בינוניות רכות. מקפלים תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שוקולד, שליש בכל פעם. מחלקים את הבלילה בין ramekins מוכן, ממלא כל שלושה רבעים מלאים.
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים ב 350 במשך 20 דקות. סובב מחבת, ואופים 10 עד 12 דקות יותר או עד עוגות לעלות מעט מעל ramekin חישוקים וחולצות להרגיש להגדיר אבל רך מעט במרכז.
הסר מהתנור, ולהפעיל סכין קטנה בעדינות סביב ramekins כדי לשחרר עוגות.
תן מגניב 5 דקות (עוגות תיפול מעט), ולשחרר מן ramekins שוב.
לשחרר עוגות באופן מלא, להפוך את היד שלך, להסיר נייר קלף, ולמקם זקוף על צלחות המשרתים בודדים. למעלה עם כף של גלידת קפה.