מתכון דלעת פאי עוגות מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מתכון זה משמש 24. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 61 אוכלים וטבחים. צאו לחנות ואספו שמן קנולן, דלעת, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 20%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאי דלעת מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו שייק חלבון פאי דלעת עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים את הדלעת, הסוכרים, רסק התפוחים, השמן, הביצים וחלבוני הביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(טעם מקורי)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון, הסודה לשתייה, המלח, אגוז המוסקט והציפורן; מקציפים בהדרגה לתערובת דלעת עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
(טעם מקורי)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר כסף מלאות בשני שליש.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
אופים בחום של 350 ניתנים להזרקה למשך 15-20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
בקערה קטנה מקציפים חמאה ומתקצרים עד לקבלת תערובת תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את הסוכר, הקינמון והציפורן של הקונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף