עוגות פאי תפוחים
אם יש לך מיץ לימון, תפוחים סבתא סמית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 204°. Lightly לרסס 8 כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול.
ב 10 אינץ ' מחבת, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תפוחים; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך.
מפזרים 2 כפות סוכר חום, קינמון ומלח. מבשלים 5 דקות יותר או עד מכרז. מערבבים במיץ לימון.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרכיבים ציפוי עם מזלג או ידיים עד מתפורר. תניח בצד.
בצק נפרד לתוך 8 לחמניות. לשטח כל אחד לתוך סיבוב 4 אינץ'; מקום בכוס מאפין.
מחלקים את מילוי התפוח באופן שווה על לחמניות בכוסות מאפין. לחלק את התוספת באופן שווה מעל מילוי.
אופים 10 עד 12 דקות או עד תוסס וחולצות משחימים קלות. מגניב מעט לפני הסרת כוסות מאפין. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מגישים קאפקייקס עם קצפת וטפטוף של סירופ.