עוגות פטיט שוקולד-אגוזי לוז לוקחות כשעה ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 54 קלוריות . מתאים ל-96 מנות. תמורת 11 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם ג'לטין, גרגירי אספרסו, שוקולד חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 8% , שניתן לשפר. מתכונים דומים: עוגות פטיט מוקה , עוגות קוקוס פטיט אננס , ועוגות לבה שוקולד לוז .
הוראות
1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן ומקומח. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים ב-350 מעלות למשך 18-22 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מצננים 10 דקות לפני שהופכים על רשת לצינון מלא. חותכים 1/2 אינץ' משולי העוגה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
7
חותכים עוגה אופקית לשתי שכבות; לְהַפְרִישׁ.
8
בסיר קטן מפזרים ג'לטין מעל 1/4 כוס שמנת; לתת לעמוד במשך דקה 1.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מחממים על אש קטנה תוך ערבוב עד להמסה מלאה של הג'לטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
10
מסירים מהאש; מצננים לטמפרטורת החדר.
11
בקערה גדולה מקציפים את תערובת הג'לטין והשמנת שנותרה עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
להוסיף נוטלה; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז שוקולד
13
מניחים שכבת עוגה תחתונה על קרש חיתוך; למרוח בתערובת קצפת. למעלה בשכבת העוגה הנותרת.
ניתן לשלב את הקינוח עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "