עוגות צדפות עם מיונז כוסברה-ליים ותפוחי אדמה חדשים
עוגות צדפות עם מיונז כוסברה-ליים ותפוחי אדמה חדשים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, עירית, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציצות סרטן ואטריות עם מיונז כוסברה-ליים, סלופ סביצ'ה על עוגות פסטה שחורות עם סלסה כוסברה, ו מחווני המבורגרים עם מיונז כוסברה-ליים.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל וסוטא עד למכרז, כ 8 דקות. מגניב.
מניחים צדפות במעבד. באמצעות פניות on / off, קוצצים גס צדפות.
מעבירים צדפות לקערה גדולה. מערבבים בצל, עירית קצוצה, פטרוזיליה, קמח, זנגביל, מיץ לימון, ביצה, מלח, קליפת לימון ופלפל. טופס תערובת צדפות לשמונה 1/2 אינץ 'עבה קציצות, כל אחד על 3 עד 3 1/2 אינץ' בקוטר.
מניחים עוגות צדפה על תבנית אפייה. כיסוי וצינה 1 שעה. (ניתן להכין 6 שעות קדימה. שמור צונן.)
מחממים שמן בוטנים במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף עוגות צדפות למחבת ומבשלים עד השחמה, על 2 דקות לכל צד.
מעבירים עוגות לתבנית אפייה.
מניחים בתנור ואופים עד מבושל דרך, כ 7 דקות.
מניחים 2 עוגות צדפה על כל אחד 4 צלחות. למעלה עם מיונז כוסברה-סיד.
מניחים בחמאה תפוחי אדמה חדשים עם עירית לצד.
מקשטים עוגות צדפות עם עירית שלמה וספריגים כוסברה.