קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוגות צדפות עם מיונז כוסברה-ליים ותפוחי אדמה חדשים

עוגות צדפות עם מיונז כוסברה-ליים ותפוחי אדמה חדשים
עוגות צדפות עם מיונז כוסברה-ליים ותפוחי אדמה חדשים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, עירית, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציצות סרטן ואטריות עם מיונז כוסברה-ליים, סלופ סביצ'ה על עוגות פסטה שחורות עם סלסה כוסברה, ו מחווני המבורגרים עם מיונז כוסברה-ליים.

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל וסוטא עד למכרז, כ 8 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מניחים צדפות במעבד. באמצעות פניות on / off, קוצצים גס צדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
4
מעבירים צדפות לקערה גדולה. מערבבים בצל, עירית קצוצה, פטרוזיליה, קמח, זנגביל, מיץ לימון, ביצה, מלח, קליפת לימון ופלפל. טופס תערובת צדפות לשמונה 1/2 אינץ 'עבה קציצות, כל אחד על 3 עד 3 1/2 אינץ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
קליפת לייםקליפת ליים
צדפותצדפות
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים עוגות צדפה על תבנית אפייה. כיסוי וצינה 1 שעה. (ניתן להכין 6 שעות קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מחממים שמן בוטנים במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף עוגות צדפות למחבת ומבשלים עד השחמה, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מעבירים עוגות לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מניחים בתנור ואופים עד מבושל דרך, כ 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מניחים 2 עוגות צדפה על כל אחד 4 צלחות. למעלה עם מיונז כוסברה-סיד.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
צדפותצדפות
לייםליים
11
מניחים בחמאה תפוחי אדמה חדשים עם עירית לצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה חדשתפוח אדמה חדש
עיריתעירית
12
מקשטים עוגות צדפות עם עירית שלמה וספריגים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
צדפותצדפות
עיריתעירית

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)4שרימפס וורידיםעירית טרייה שלמהעירית טרייה שלמה1sprigכוסברה טרייהכוסברה טרייה1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה להתמזגביצה, מוכה להתמזג12 כפיות אבקת שוםזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא4שרימפס וורידיםמיונז כוסברה-לייםמיונז כוסברה-ליים12 כפיות אבקת שוםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1אוראו ממולאים כפוליםקליפת ליים מגוררתקליפת ליים מגוררת12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן4שרימפס וורידיםתפוחי אדמה עם חמאה עם עיריתתפוחי אדמה עם חמאה עם עירית2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צדפות יםצדפות ים

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו