עוגות צמר גפן מתוק
עוגות צמר גפן מתוק דורש סביב 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו תערובת טעם צמר גפן מתוק זיגוג, מתנע זיגוג זיגוג, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 263 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון של 15%, המנה הזו לא כל כך גדולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגות צמר גפן מתוק, עוגות צמר גפן מתוק, ו עוגות צמר גפן מתוק.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מניחים ספינות קאפקייקס בתבניות מאפינס.
הכן בלילת עוגה לפי ההוראות על האריזה.
יוצקים את הבלילה לספינות הקאפקייקס המוכנות, וממלאים אותם לא יותר משני שלישים מלאים.
אופים 18 דקות או עד שקיסם המוחדר לעוגה יוצא נקי.
תנו לקאפקייקס להתקרר במשך 5 דקות, ואז הוציאו מהמחבתות והתקררו לחלוטין.
יוצקים מנות של דאנקן היינס יצירות ציפוי טעם סוכריות כותנה
מערבבים לתוך פחית של דאנקן היינס, יצירות של ציפוי, התחלה של ציפוי. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
עוגות פרוסט עם צמר גפן מתוק ציפוי שיצרת זה עתה ומפזרים סוכר צבעוני.
מקשטים בחתיכות צמר גפן מתוק.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקאפקייקס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "