עוגות קוקוס ואננס פרטניות הפוכות
קוקוס אישי & אננס הפוך עוגות הוא lacto אובו צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך טבעות אננס, גלגלית סוכר, דובדבנים קרחונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אישית אגס הפוך עוגות, עוגות קוקוס בודדות, ו עוגות אננס הפוכות.
הוראות
ראשית, להפוך את התוספת. במחבת קטנה מחממים את החמאה, הסוכר והרום (אם משתמשים), בחום נמוך עד מומס, בועה במשך כמה דקות עד מעובה מעט. מחלקים בין 6 באמת משומן היטב, 200ml ramekins.
הוסף טבעת אננס עם דובדבן glac באמצע לכל אחד.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
הכה יחד את החמאה והסוכר עם מקציף חשמלי עד חיוור ורך. בהדרגה להכות את הביצים, ואז לקפל את החומרים יבשים. לבסוף מערבבים בחלב ומחלקים את התערובת בין ramekins.
שים אותם על מגש אפייה ומבשלים 25-30 דקות עד עלה, זהב קפיצי למגע.
כדי לשרת, להפוך את ramekins upsidown על צלחת או קערה הקש בעדינות כדי לשחרר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג את העוגה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "