אם יש לך חתיכות טופי מצופה שוקולד, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קישואים, קישואים, ו קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שימורי מאפין בשורה עם 24 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
מגש מאפינס
תנור
2
מערבבים את התערובת עוגה, שמן, חלבונים ביצה, ומים בקערת ערבוב. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה במשך 30 שניות, ואז להגדיל את המהירות בינוני להכות במשך 2 דקות, גירוד את הצדדים של הקערה. מערבבים בשוקולד מריר קצוץ וגורף את הבלילה לתוך ספינות הקאפקייקס, ממלאים אותם שני שלישים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוק
חלבונים
תערובת עוגה
קאפקייקס
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
מערבל יד
קערת ערבוב
3
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב ואת צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 15 עד 20 דקות. קיסם שיניים מוכנס למרכז הקאפקייק צריך לצאת נקי.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
4
הסר את cupcakes מן המחבתות להתקרר לחלוטין על מדפים תיל.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
5
מקציפים 1 כוס קרם קר על מהירות בינונית-גבוהה עד הקרם התעבה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם
6
מוסיפים סוכר של ממתקים ומכים עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים את הפטל הקפוא, חתיכות טופי, אגוזי לוז קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
פטל
חתיכות טופי
אגוזי לוז
7
הסר את המרכזים של הקאפקייקס באמצעות corer תפוח או סכין קילוף, חיתוך את האמצעיים בצורת משפך על ידי החזקת הסכין בזווית של 45 מעלות. כפית או צינור המילוי לתוך העוגות. תקרר את הקאפקייקס בזמן שאתה מכין את הגנאש.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
תפוח
ציוד שתשתמש בו
תפוח קורר
משפך
סכין
8
מניחים את חתיכות השוקולד למחצה בקערה בטוחה לחום. להביא 1/2 כוס שמנת כבדה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
שמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד; מכסים את הקערה ומניחים בצד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
לטאטא את השוקולד והקרם עד בשילוב טוב; לאפשר את ganache להתקרר עד שהוא מגיע עקביות להפיץ, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
11
מורחים כף מלאה גנאש באופן שווה על כל עוגה. תקרר את העוגות בזמן שאתה מכין את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציפוי
מורחים
12
ממיסים את שבבי השוקולד הלבן בקערה בטוחה במיקרוגל על ידי חימום במשך 1 דקה, תוך ערבוב לאחר 30 שניות. אפשר שוקולד לבן להתקרר עד כמעט טמפרטורת החדר אבל עדיין נוזל. שמנת החמאה וגבינת שמנת יחד. מערבבים בשוקולד הלבן המומס, תמצית וניל וצבעי מאכל (אם משתמשים).