המתכון שוקולד מנדרינה Cannoli Cupcakes יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. אם יש לכם גבינת ריקוטה, אבקת קקאו, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קנולי עם מנדרינה-מילוי שקדים, עוגות שוקולד קנולי עם ציפוי Ricotta Raspberry, ו קינוח קנולי פיזזן ופיצטות שוקולד קנולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור העוגות: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו מחבת קאפקייקס מיני עם 24 ספינות קאפקייקס מיני או מחבת קאפקייקס בגודל רגיל עם 12 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
בישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לנפות את הקמח, סודה לשתייה ומלח לקערה בינונית. תניח את הקערה בצד. בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם מצורף משוט, לערבב את המים, מיונז ואבקת קקאו יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
עבור גנאש: להביא את קרם ההצלפה הכבד לרתיחה קלה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מיד להסיר מחום ושופכים על שבבי שוקולד בכוס או קערה עמידה לחום. מערבבים בעדינות את התערובת עד שכל שבבי השוקולד נמסו. הגדר במקרר כדי לזרז את תהליך הקירור ואת עיבוי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
עבור מנדרינות מסוכרות: פורסים את המנדרינות ל -12 פרוסות בינוניות דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
8
מפזרים שכבה עבה של סוכר בסיר בינוני ומניחים את פרוסות המנדרינה בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מפזרים שכבה עבה נוספת של סוכר על גבי פרוסות מנדרינה ומבשלים את הפרי על חום בינוני גבוה עד קרמל בצבע.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוק
10
הסר את המחבת מהחום והסר את פרוסות המנדרינה על צלחת עמידה בחום באמצעות מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להרכיב: הליבה את הקאפקייקס על ידי לקיחת סכין קטנה למרכז של כל אחד וחיתוך במעגל מלמעלה לתחתית העוגה. למלא את החור הזה עם גבינת מנדרינה עד המילוי מגיע לחלק העליון של העוגה. באמצעות סכין, מניחים פיזור של גנאש שוקולד על החלק העליון של הקאפקייק ליד המילוי. מקל טריז של עוגיית Tuile לתוך המילוי ומקשטים עם פרוסת מנדרינה מסוכרת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
מנדרינה
שוש מחרוזת נעליים
רוטב חמוציות, להגשה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
מחממים התנור ל 325 מעלות F. קו גיליון עוגיות עם נייר קלף.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מוסיפים את החלבונים ביצה, אחד בכל פעם, גירוד הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מוסיפים את תמצית הוניל והקמח ומערבבים עד שכל המרכיבים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
לוראן מטבח מקצועי®
16
עם מרית אופסט, להפיץ את בצק עוגיות tuile על גיליון עוגיות מרופדת על 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
17
אופים עד חום זהוב, 10 עד 15 דקות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
מערבבים את צבע מאכל סגול, וודקה עמילן יחד עד עקביות הרצוי של צבע בטוח מזון נרכש. באמצעות מברשת עגולה בינונית, להתיז את הצבע על קובץ cookie tuile באופן מופשט. לשבור את העוגייה לצורות לא מושלמות (על חתיכות 3 אינץ').