עוגות ריזוטו
עוגות ריזוטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 543 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם אורז arborio, חמאה, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוגות ריזוטו, עוגות ריזוטו כרובית, ו עוגות ריזוטו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
לריזוטו: בסיר בינוני, מחממים את מרק העוף לרתיחה. בסיר נפרד, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שאלוט לחמאה, מבשלים עד ריחני שקוף, על 2 דקות.
מוסיפים את אורז הברבוריו וטוסט קל, ערבוב מעיל בחמאה ובשאלוט.
מוסיף את היין הלבן, ממשיך לבשל תוך ערבוב עד היין נספג. אתה צריך להיות מסוגל להפעיל את הכף שלך דרך ריזוטו ויש לי השהייה הזחה. באמצעות מצקת, להוסיף מספיק מרק עוף חם כדי לכסות את האורז, ערבוב כל הזמן על חום בינוני עד המרק נספג לחלוטין. חזור על התהליך 3 פעמים נוספות, הוספת מרק בשלבים תוך המשך לערבב. לאחר הוספת כל מרק העוף והאורז רך, מוסיפים את האפונה, מיץ לימון וגרידת לימון ומערבבים לשלב.
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן, מוצרלה ומתבלים במלח ופלפל. לקרר את הריזוטו על ידי הפצת אותו באופן שווה על מגש סדינים. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך 20 עד 30 דקות. לאחר הריזוטו מקורר, ליצור את התערובת לתוך קציצות בגודל בורגר, על 1 אינץ ' עבה. להקים תחנת חפירה עם קמח בצלחת אחת, ביצים מוכות באחרת ופירורי לחם panko באחרת. טובלים את קציצות האורז לתוך הקמח, ואז לתוך הביצים ולבסוף מצפים אותם בפירורי הלחם הפנקו. במחבת גדולה, חום שמן צמחי 1/2 אינץ ' על חום בינוני עד קמצוץ של panko רוחש כאשר ירד בשמן. עבודה בקבוצות של 2 עד 3, מטגנים את עוגות הריזוטו עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד (השתמש מרית דגים מתחת לעוגה ואת החלק האחורי של מזלג על גבי כדי לעזור לייצב בעת היפוך).
להעביר מתלה תיל, אשר יעזור להם להישאר פריך. מתבלים במלח והם מוכנים לשרת. הערה של קוק: זוהי דרך מצוינת להשתמש את ריזוטו שאריות.