עוגות שוקולד במרכז שובב
עוגות השוקולד השובבות במרכז עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, סירופ קפה אגוזים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגות מוקה-center, עוגת לבה שוקולד מותכת קטיפה אדומה עם מרכז גנאש שוקולד, ו Tablescape מרכז חתיכת מיני עוגות שלוש דרכים.
הוראות
מחממים תנור ל 204° שמן בנדיבות וקמח קל שבע 6-עוז. חביצה. בסיר בינוני, להמס חמאה ושוקולד על אש נמוכה, ערבוב עד חלקה. תניח בצד.
בקערה בינונית, לשלב ביצים וסירופ; לנצח עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להכות בסוכר; להמשיך להכות במהירות גבוהה במשך 2 דקות עד אור מעובה.
מוסיפים קמח ותערובת שוקולד; פעימה במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מלא כל כוס פודינג משומן ומשוריין על 3/4 מלא.
מניחים כוסות על גיליון עוגיות.
אופים ב 204°. במשך 11 עד 15 דקות או עד עוגות יצרו קרום העליון, אבל עדיין רך במרכז. מגניב 5 דקות. הפוך עוגות על גבי צלחות קינוח בודדות. לנפות אבקת סוכר על עוגות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.