עוגות שוקולד גנאש
עוגיות שוקולד גנאש הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך סוכר, סירופ שוקולד, גרגרי קפה נמס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה, עוגות שוקולד גנאש, ו עוגות שוקולד גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחבתות מאפין קו עם 12 ספינות נייר. מחממים התנור ל 325 מעלות F.
קרם חמאה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה עד אור ורך.
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם.
מערבבים בסירופ שוקולד ווניל.
מוסיף את הקמח ומערבבים עד רק בשילוב. אל תפרזי, או שהקאפקייקס יהיו קשוחים.
סקופ את הבלילה לתוך כוסות מאפין ואופים במשך 30 דקות, או עד רק להגדיר באמצע. אל תיקח יותר מדי!
תן לעוגות להתקרר ביסודיות במחבת.
עבור גנאש, לבשל את השמנת הכבדה, שבבי שוקולד, וקפה מיידי בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים עד חלקה וחמה, ערבוב מדי פעם.
טובלים את החלק העליון של כל קאפקייק בגנאש. לקשט עם סיגליות מסוכרות,אם תרצה. אל תקרר.