עוגות שוקולד מותכות מרירות עם גלידת קפה
עוגות שוקולד מותכות מרירות עם גלידת קפה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 634 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם כל מטרה קמח, סוכר, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות שוקולד מותכות עם שמנת אירית, עוגות שוקולד מרירות עם קרם אספרסו, ו פודינג שוקולד מריר מתוק מותך (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה בנדיבות שמונה מנות סופלה 3/4 כוס או כוסות פודינג.
מפזרים בתוך כל מנה עם 1 1/2 כפיות סוכר.
מערבבים שוקולד וחמאה בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד חלקה.
הסר מהחום. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים, חלמונים ביצה, הנותרים 5 כפות סוכר בקערה גדולה עד צהוב עבה חיוור, על 8 דקות. מקפלים 1/3 של תערובת שוקולד חם לתערובת ביצה, ולאחר מכן לקפל בשוקולד שנותר. מקפלים בקמח. מחלקים את הבלילה בין מנות סופלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם פלסטיק; צמרמורת. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
מניחים מנות סופלה על תבנית אפייה.
אופים עוגות שנחשפו עד הקצוות נפוחים מעט סדוק אבל מרכז 1 אינץ ' של כל מהלכים מעט כאשר הכלים מזועזעים בעדינות, על 13 דקות.
מעל כל עוגה עם כף של גלידת קפה ומגישים מיד.