קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגות שוקולד עם ציפוי מרשמלו קלוי

עוגות שוקולד עם ציפוי מרשמלו קלוי
עוגות שוקולד עם ציפוי מרשמלו קלוי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 199 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתיה, קרם של אבנית, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוגות בטטה עם ציפוי מרשמלו, עוגיות סמורס ללא גלוטן עם ציפוי מרשמלו קלוי, ו קאפקייקס בטטה עם ציפוי מרשמלו קלוי # tributetolis.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. שורה 2 (12-well) מחבתות מאפין עם ספינות נייר; להפריש.מביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד וקקאו, ולהקציף עד חלקה; להפריש להתקרר במשך 15 דקות.בינתיים, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
שוקולדשוקולד
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד רך ואור בצבע, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.החזר את המערבל למהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מריתמרית
קערהקערה
4
הוסף את הביצים 1 בכל פעם, ומאפשר לכל אחד לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
5
מוסיפים את השמנת החמוצה והוניל ומכים עד רק בשילוב (התערובת תיראה מעט מקושקשת). עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
להוסיף שליש מתערובת הקמח השמורה ולהפוך את המיקסר למהירות נמוכה, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
מוסיפים חצי מתערובת השוקולד המקורר ומערבבים עד רק incorporated. המשך עם שליש נוסף של תערובת הקמח ותערובת השוקולד הנותרת, ולסיים עם הקמח הנותר, ערבוב עד שכל המרכיבים משולבים והתערובת חלקה. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.מלאו את בארות המאפין כשלושה רבעים מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
8
מניחים את מחבתות מאפין זה לצד זה בתנור ואופים במשך 8 דקות. מסובבים את המחבתות מלפנים ומאחור לצד ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הקאפקייקס יוצא נקי, כ -7 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
9
מניחים את המחבתות על מדפים תיל ולתת להם להתקרר במשך 10 דקות.
1
מניחים את הקאפקייקס המקוררים על תבנית אפייה (הם יכולים לגעת) ומניחים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מחממים את המטאטא גבוה ומסדרים מתלה באמצע.ממלאים סיר בינוני עם 1 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
מניחים את החלבונים ביצה, סוכר, שמנת של טרטר, ומלח בקערה הנקייה של מערבל לעמוד להקציף ביד לשלב. מקנים את הקערה על הסיר, מוודאים שקרקעית הקערה אינה נוגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
4
לחמם את התערובת לבן ביצה, לטאטא כל הזמן, עד הסוכר מומס ואת התערובת חמה למגע (כ 49° על מדחום מיידי לקרוא), על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מדחום מטבחמדחום מטבח
5
להעביר את הקערה למיקסר לעמוד מצויד מצורף whisk. הפעל את המיקסר למדיום ולהקציף במשך 1 דקה. הגבירו את המהירות לגובה והקציפו עד שייווצרו פסגות נוקשות ומבריקות, כ-5 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מקציףמקציף
קערהקערה
6
להוסיף את הוניל ו whisk עד רק incorporated, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מעבירים את הציפוי לשקית צנרת גדולה המצוידת בקצה פיפינג של כוכב 1/2 אינץ ' ומוסיפים אותו לקאפקייקס. לצלות עד צמרות מתחילים חום, על 20 עד 30 שניות-לצפות בזהירות כדי למנוע שריפה. (לחלופין, אתה יכול להשתמש לפיד מטבח.)
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציפויציפוי
8
מגישים מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 שעות.