עוגות שוקולד עם ציפוי מרשמלו קלוי
עוגות שוקולד עם ציפוי מרשמלו קלוי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 199 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתיה, קרם של אבנית, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוגות בטטה עם ציפוי מרשמלו, עוגיות סמורס ללא גלוטן עם ציפוי מרשמלו קלוי, ו קאפקייקס בטטה עם ציפוי מרשמלו קלוי # tributetolis.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. שורה 2 (12-well) מחבתות מאפין עם ספינות נייר; להפריש.מביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר בינוני.
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד וקקאו, ולהקציף עד חלקה; להפריש להתקרר במשך 15 דקות.בינתיים, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב; להפריש.
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד רך ואור בצבע, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.החזר את המערבל למהירות בינונית.
הוסף את הביצים 1 בכל פעם, ומאפשר לכל אחד לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא.
מוסיפים את השמנת החמוצה והוניל ומכים עד רק בשילוב (התערובת תיראה מעט מקושקשת). עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.
להוסיף שליש מתערובת הקמח השמורה ולהפוך את המיקסר למהירות נמוכה, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
מוסיפים חצי מתערובת השוקולד המקורר ומערבבים עד רק incorporated. המשך עם שליש נוסף של תערובת הקמח ותערובת השוקולד הנותרת, ולסיים עם הקמח הנותר, ערבוב עד שכל המרכיבים משולבים והתערובת חלקה. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.מלאו את בארות המאפין כשלושה רבעים מהדרך.
מניחים את מחבתות מאפין זה לצד זה בתנור ואופים במשך 8 דקות. מסובבים את המחבתות מלפנים ומאחור לצד ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הקאפקייקס יוצא נקי, כ -7 עד 8 דקות יותר.
מניחים את המחבתות על מדפים תיל ולתת להם להתקרר במשך 10 דקות.
מניחים את הקאפקייקס המקוררים על תבנית אפייה (הם יכולים לגעת) ומניחים אותם בצד.
מחממים את המטאטא גבוה ומסדרים מתלה באמצע.ממלאים סיר בינוני עם 1 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני.
מניחים את החלבונים ביצה, סוכר, שמנת של טרטר, ומלח בקערה הנקייה של מערבל לעמוד להקציף ביד לשלב. מקנים את הקערה על הסיר, מוודאים שקרקעית הקערה אינה נוגעת במים.
לחמם את התערובת לבן ביצה, לטאטא כל הזמן, עד הסוכר מומס ואת התערובת חמה למגע (כ 49° על מדחום מיידי לקרוא), על 6 דקות.
להעביר את הקערה למיקסר לעמוד מצויד מצורף whisk. הפעל את המיקסר למדיום ולהקציף במשך 1 דקה. הגבירו את המהירות לגובה והקציפו עד שייווצרו פסגות נוקשות ומבריקות, כ-5 דקות נוספות.
להוסיף את הוניל ו whisk עד רק incorporated, על 1 דקה.
מעבירים את הציפוי לשקית צנרת גדולה המצוידת בקצה פיפינג של כוכב 1/2 אינץ ' ומוסיפים אותו לקאפקייקס. לצלות עד צמרות מתחילים חום, על 20 עד 30 שניות-לצפות בזהירות כדי למנוע שריפה. (לחלופין, אתה יכול להשתמש לפיד מטבח.)
מגישים מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 שעות.