עוגות שוקולד עם ציפוי קרמל
עוגות שוקולד עם ציפוי קרמל הוא צמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך סוכר, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו עוגות שוקולד עם ציפוי קרמל, עוגות קרמל עם ציפוי שוקולד חלב, ו עוגות שוקולד עם ציפוי קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 15 כוסות מאפין או קו עם כוסות אפייה נייר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר הלבן, קמח, קקאו וסודה לאפייה. הפוך באר במרכז, ויוצקים במים, ריבת ענבים, מיונז, ו 1 כפית וניל.
מערבבים רק עד מעורבב. כפית את הבלילה לתוך הכוסות מוכנות, חלוקת באופן שווה.
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 20 עד 25 דקות. מגניב במחבת מעל מתלה תיל. כאשר מגניב, לארגן את העוגות על מגש הגשה.
תכיני את הציפוי בזמן שהקאפקייקס מגניבים.
מערבבים את החמאה, חצי וחצי וסוכר חום בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום ומערבבים את הסוכר של ממתקים ווניל. מניחים את המחבת מעל קערה של מי קרח ומקציפים או מכים עם מערבל חשמלי עד רכות. עוגות פרוסט כאשר הם מגניבים לחלוטין.