מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש גרגרי ערער, אוכמניות, בצל, שיני שום. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כריך מלקטות, כריך מלקטות, ו עוגת חטיף תפוח משולשת + מבט ראשון על בן לוויה של מזון פירות.
הוראות
1
מערבבים את הקמחים, אבקת אפייה וכמה מלח ים בקערה גדולה, ואז לשפוך את השמן בהדרגה להוסיף 125 מ " ל מים פושרים עד שהוא מתחיל ליצור כדור בצק. טיפ החוצה על משטח מקומח ללוש עד שיש לך בצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני, ואז לבשל את המקרים טארט עבור 3-4 דקות או עד הבסיס הוא חום זהוב (תצטרך לעשות את זה בקבוצות).
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
העברה לתבנית אפייה, מברשת את המקרים עם הביצה( אם שימוש), ולאחר מכן אופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בינתיים, לעשות את המילוי.
8
מחממים חצי שמן במחבת, ואז מבשלים את הבצל במשך כ 10 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הערער וכמה תיבול ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
10
יוצקים יין אדום ודבש, ואז מערבבים את האוכמניות, מוחצים עם החלק האחורי של הכף כפי שאתה מערבבים. מבשלים 3-5 דקות עד התמהיל צמצם עד זיגוג דביק, אבל רטוב מעט, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
אבקת זרעי אהבה
רוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
11
מחממים את השמן הנותר במחבת, ואז מבשלים את הפטריות והשום על חום גבוה עד לזהב. פיזור על רוב רוזמרין או קורנית עם כמה תיבול, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מורחים שכבה של בצל דביק על הבסיס של כל טארט, ולאחר מכן מחלקים את הפטריות בין כל אחד ולהתפורר מעל הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
13
מפזרים את עשבי תיבול הנותרים טפטוף של שמן, ואז אופים במשך 10 דקות או עד הגבינה נמסה וזהב קלות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.