עוגות שרבט כתומות מוקרמות
המתכון קרם עוגיות שרבט כתום יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. אם יש לך ביצים, שרבט כתום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו שרבט שמנת ליים (או כתום אם אתה מעדיף!), גלידת פירות כתומה, ו גלידת פירות כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מיץ תפוזים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. כפית 1 כף ערמת הבלילה לתוך כל כוס מאפין; מילוי מעט פחות מ 1/4 מלא (אתה לא תשתמש בכל הבלילה).
אופים כ 10 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות.
הסר מכוסות מאפין למדפים קירור. מגניב לגמרי, בערך 25 דקות.
עבודה במהירות, לגרוף ולהפיץ 2 עד 3 כפות שרבט על גבי כל קאפקייק מקורר. החזירו עוגות לכוסות מאפין (או הניחו על גיליון עוגיות עם צדדים). להקפיא עד המשרד, על 1 שעה.
תוציאו עוגות מהמקפיא. ציפוי וניל מקטרת על קאפקייקס מצופה גלידת שרבט.
מקשטים כל אחד עם רבע כתום. אם יש צורך, לחזור למקפיא להתקפל.