עוגות תות
אם יש לך חמאה, תותים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגות תות, תות "פופ טארטס", ו עוגות פופ תות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה קטנה ומניחים במקפיא במשך 30 דקות.
שים את תערובת הקמח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה.
מוסיפים את החמאה וקיצור והדופק כ -10 פעמים, או עד החמאה היא בגודל של אפונה.
מוסיפים את מי הקרח ומעבדים עד שהבצק מתאחד. לזרוק על לוח משוריין היטב טופס לתוך דיסק. לעטוף בניילון וצינה לפחות 30 דקות.
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרדדים את הבצק ולהתאים לתוך 4 (4 1/2 אינץ') מחבתות טארט עם צדדים נשלפים. אין למתוח את הבצק בעת הצבת אותו במחבתות או שזה יתכווץ במהלך האפייה.
חותכים את העודף על ידי גלגול הסיכה על פני החלק העליון של כל מחבת. קו קליפות טארט עם חתיכת נייר אלומיניום חמאה, צד חמאה למטה, ולמלא אותם עם שעועית יבשה או אורז.
הסר את השעועית ואת רדיד, לדקור את החלק התחתון של הפגזים בכל רחבי עם מזלג, ואופים במשך 15 עד 20 דקות עד השחמה קלה. להפריש להתקרר.
לפני ההגשה, למלא את קליפות טארט עם קרם מאפה. מסדרים את פירות יער דקורטיבי על גבי הקרם. ממיסים את ג ' לי משמש עם 1 כפית מים ומברישים את החלק העליון של עוגות.
מפזרים פיסטוקים, אם משתמשים ומגישים.
5 חלמונים גדולים במיוחד, טמפרטורת החדר
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את חלמונים וסוכר על מהירות בינונית גבוהה במשך 4 דקות, או עד עבה מאוד. להפחית למהירות נמוכה, ולהוסיף את עמילן תירס.
עם המיקסר עדיין נמוך, לאט לשפוך את החלב החם לתערובת הביצה.
יוצקים את התערובת לסיר בינוני ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה, 5 עד 7 דקות. אל תיבהלו כאשר פודינג מגיע לרתיחה ונראה קרדל; לעבור מקצף להכות במרץ. לבשל, לטאטא כל הזמן, עוד 2 דקות; פודינג יבוא יחד ולהיות עבה מאוד, כמו פודינג. מערבבים את הוניל, קוניאק, חמאה, ושמנת כבדה.
יוצקים את רפרפת דרך מסננת לקערה.
מניחים ניילון נצמד ישירות על פודינג ומקרר עד קר.