קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

עוגות תפוחי אדמה-סרטנים עם חמאת ליים

עוגות תפוחי אדמה-סרטנים עם חמאת ליים
זקוקים ל- pescatarian hor d'oeuvre ? עוגות תפוחי אדמה-סרטנים עם חמאת ליים יכולות להיות מתכון נפלא לנסות. מתאים ל-12 מנות. תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 8 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 256 קלוריות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, קליפת ליים, בצל וביצה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגות סרטנים עם ג'ינג'ר וליים , עוגות סרטנים עם רוטב ליים ועוגות סרטן מיין עם איולי ליים .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה, הביצה, 1 כף פירורי לחם, בצל, פטרוזיליה, מיץ ליים, מלח ופלפל. מערבבים בעדינות את הסרטן. יוצרים 12 קציצות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סרטןסרטן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בקערה רדודה מערבבים את הקמח ושאר פירורי הלחם. מצפים קציצות בתערובת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
במחבת חשמלית, מחממים 1/4 אינץ' שמן ל-375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מטגנים עוגות סרטנים, כמה בכל פעם, במשך 2-3 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
5
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מערבבים את החמאה, מיץ הליים והקליפה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
מגישים עם עוגות סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את La Marca Prosecco. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
לה מרקה פרוסקו
לה מרקה פרוסקו
היין המבעבע הזה הוא בצבע קש חיוור וזהוב. הבועות בעלות מרקם מלא ומתמשך. באף היין מביא הדרים טריים עם רמזים של דבש ופרחים לבנים. הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק, ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט. הגימור קל, מרענן ופריך. הגישו תמיד את La Marca Prosecco מצונן בין 46-50 מעלות צלזיוס. יין מבעבע איטלקי רב תכליתי, La Marca Prosecco יכול להיות מוגש בחלילים מבעבעים או בכוסות יין לבן. בקבוק מלא מגיש כ-5-7 כוסות. לאחר המזיגה בסיבוב הראשון, אטום את הבקבוק שנפתח בפקק בקבוק כדי לשמור על שאר היין טרי ותוסס ולשמור את היין מקורר עד 46-50 מעלות צלזיוס. בקבוק שנפתח אמור להחזיק כ-3-4 שעות עם סגירת הבקבוק.