עוגות תפוחים
המתכון עוגות תפוחים מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 834 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. אם יש לך מלח, סודה לשתייה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות קינמון תפוחים עם ציפוי דבש ומערבולת דבש: עוגות ראש השנה לשנה חדשה מתוקה, עוגות פריך תפוחים עם ציפוי חמאת תפוחים, ו עוגות פאי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
שמנת יחד הן סוכרים עם חמאה עד אור ורך. (אני לגמרי עשיתי טעות והשתמשתי רק 1 מקל של חמאה. המתכון היה נהדר, אבל היה יכול להיות אפילו טוב יותר עם המקל הנוסף. אופס.)
שים את החומרים יבשים בקערה ולהקציף יחד.אני לא יכול להדגיש מספיק מה ההבדל אגוז מוסקט טרי מגורד עושה.
הוסף את הביצים אחד בכל פעם. תראה רציני מאוד בזמן שאחותך מוסיפה את הביצים. רציני = מקסים.
הוסף את החומרים יבשים. מקפלים את האגוזים ביד.
שים את הבלילה cupcake לתוך שימורי מאפין מרופדים. השתמשנו בציפוי אדום כדי לגרום להם להיראות אפילו יותר כמו תפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות במשך 18 עד 20 דקות.מקציפים את גבינת שמנת וחמאה עד אור ורך.
מוסיפים את הסוכר החום ומכים עד בשילוב.עכשיו שאני חושב על זה, קמצוץ קינמון בציפוי היה רעיון ממש טוב.באמצעות סכין חדה או חותך עוגיות, לחתוך כמה צורות עלה מתוך הפרי
להפשיל.כפור את הקאפקייק עם סוכר חום חמאה.
מפזרים את הסוכר מלטש אדום בנדיבות על הקאפקייק. (אני חושב שזה עובד טוב יותר לטבול את הקאפקייק בסוכר, זה מכסה את הקאפקייקס טוב יותר ככה.) מקל בייגלה עבור גזע ולהוסיף עלה.