עוגות תפוחים מטוגנות
פשטידות תפוחים מטוגנים הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו מים, מיץ לימון, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות תפוחים מטוגנות, עוגות תפוחים מטוגנות, ו עוגות מטוגנות תפוחים.
הוראות
להשרות תפוחים לילה במים כדי לכסות; לנקז, ולשטוף היטב.
מערבבים תפוחים ו 1 כוס מים בסיר גדול; מביאים לרתיחה. להפחית חום; כיסוי, ומבשלים 30 דקות או עד מכרז. מגניב. מערבבים בחמאה, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט ומיץ לימון; מחית היטב.
מחלקים מאפה לשלישים; לגלגל כל חלק 1/8 אינץ ' עובי על נייר שעווה.
מניחים על 1 כף תערובת תפוחים על מחצית מכל מעגל מאפה. לטבול אצבעות במים, ולהרטיב את הקצוות של מעגלים; לקפל לשניים, לוודא הקצוות הם אפילו. הקש קצוות מאפה בחוזקה יחד באמצעות מזלג טבול קמח.
חום 1 אינץ ' של שמן כדי 375 במחבת גדולה. מבשלים פשטידות עד חום זהוב משני הצדדים, הופך פעם אחת.
מסננים היטב על מגבות נייר.