קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות Whippet תוצרת בית

עוגיות Whippet תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות Whippet תוצרת בית. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 173 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו קפה נמס folgers, כפיות מים, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: עוגיות Whippet תוצרת בית, עוגיות פרת משה רבנו תוצרת בית, ו עוגיות מילאנו תוצרת בית.

הוראות

1
לרסס מתלה בישול בקלילות עם ספריי בישול. לסדר את הוופלים Nilla מעל החלק העליון של המדף ולהניח בצד.הכן את המרשמלו. להתאים שקית מאפה גדולה עם קצה עגול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ופלים נילהופלים נילה
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2
שים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.שים 1/4 כוס מים בקערה קטנה ומפזרים את החבילה של ג ' לטין על זה. Stir.In סיר קטן, לשלב את 8 כפיות הנותרים של מים, סוכר, סירופ תירס ומלח. באמצעות חום בינוני, חום ללא ערבוב עד מדחום ממתקים (אני משתמש בשמן עמוק) רושם 240 מעלות (שלב כדור רך).בעוד הסירופ מתחמם, להכות את הביצים עם מצורף whisk עד פסגות נוקשות טופס. אם ביצים נוצרות פסגות לפני הסירופ מגיע 240, לעצור את המיקסר. כאשר הסירופ פוגע 240 מעלות, להפוך את המיקסר על גב ויוצקים אותו לתוך חלבוני הביצה בזרם דק במורד הצד של הקערה החל עם כמה כפות והגדלת הזרימה. השתמש מגרדת גומי כדי לוודא שאתה מקבל את כל זה.במהירות לגרד את הג ' לטין לתוך סיר חם עדיין ומערבבים אותו כך שהוא מדלל ומתמוסס מן החום שיורית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מרית אפייהמרית אפייה
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף אותו למיקסר בזמן שהוא עדיין הולך.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את הוניל ואת אבקת הקפה וממשיכים להכות במשך 5 דקות או עד הקערה מרגישה מגניב תערובת עבה מספיק כדי צינור. צינור ערימות של מרשמלו על גבי העוגיות ולתת עוגיות עקף המרשמלו לשבת על מתלה לפחות שעתיים. לאחר שעתיים עברו, אתה יכול לעבור לטבילה או שאתה יכול להקפיא את העוגיות ולטבול אותם כאשר נוח.לטבילה, להשתמש בשיטה האהובה עליך. אני ממליץ למתן את השוקולד, אבל זה דורש אימון. אז למתן את השוקולד אם אתה יודע איך, או פשוט להמיס את השוקולד ושומן בדוד כפול. תטביעו כל עוגיה אחת אחת בשוקולד ותרימו עם שני מזלגות, ותנו לשוקולד לזרום בצדדים. הגדר על מדף שיש לך להציב מעל גיליון של נייר או קלף כדי לתפוס טיפות.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות