אם יש לך בערך 35 דקות כדי לבלות במטבח, אגוז & raisin oatcakes יכול להיות יוצא מן הכלל lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מתאבן זה יש 97 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קמח מלא, חלב, אגוז, וסוכר גלגלית. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לחם אגוז צימוקים, לחם אגוזים-צימוקים, ו אורז מתובל אגוז צימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים את אבקת האפייה בחלב. מקציפים את החמאה והסוכר עד חיוור וקרם, ולאחר מכן מערבבים את שיבולת השועל, קמח, צימוקים, אגוזי מלך וחלב כדי להפוך את הבצק נוקשה.
חותכים לתוך מעגלים עם חותך מאפה 5 ס " מ, מניחים על תבנית אפייה משומנת, ואז אופים עבור 15 דקות עד זהב קל. להשאיר להתקרר, ואז להגיש עם גבינה. ניתן אפוי עד 2 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום עד ההגשה.