עוגיות אגוז צימוקים חלביות
צריך קינוח צמחוני? עוגיות אגוזי צימוקים חלביות יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה משמש 39. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אגוזי מלך, מלח, קיצור וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו עוגיות חלביות שוקולד, עוגיות דלעת חלבית, ו עוגיות קטיפה אדומות חלביות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מוסיפים מים רותחים; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מסננים, שומרים 1/4 כוס נוזלים; הניחו את הצימוקים והנוזל בצד.
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר עד אור ותפוח.
מוסיפים ביצים אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם נוזל שמור, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה אגוזי מלך וצימוקים.
זרוק על ידי מעוגל כפיות 2 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 9-11 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים 2 דקות לפני שמוציאים למתלים לצינון מלא.
בסיר קטן שלבו 4 כפות שמנת, סוכר חום וחמאה. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה מלאה; להרתיח במשך 1 דקה.
מניחים את סוכר הקונדיטורים בקערה; מוסיפים תערובת שמנת חמה ומספיק מהקרם שנותר כדי להשיג עקביות מתפשטת. פרוסט מקורר עוגיות.