קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות אגוזי לוז שוקולד

עוגיות אגוזי לוז שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות אגוזי לוז שוקולד. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לכם סוכר מגורען, אבקת אפייה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות אגוזי לוז שוקולד (עוגיות נוטלה!)- פחמימות נמוכות ללא גלוטן, עוגיות שוקולד מזוגגות בשוקולד משובח-אגוזי לוז, ו עוגיות שוקולד אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חמאה ושניהם סוכרים לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. הכה במהירות בינונית עד אור ורך, כ 7 דקות, גירוד למטה הצדדים של קערה עם מרית גומי לפי הצורך. עם מכונת פועל על נמוך, להוסיף ביצים אחד בכל פעם, מכות עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להוסיף וניל ופעימה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
4
מוסיפים תערובת קמח יבש ומכים עד הומוגנית, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
לרסק חטיפי שוקולד עם החלק התחתון של מחבת או מערוך בעוד עדיין באריזה שלהם לחתיכות בסדר.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולדחטיף שוקולד
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים גם שוקולד וגם אגוזי לוז לבצק ומקפלים ביד. מכסים קערה ומקררים לפחות 2 שעות ועד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
התאם מדפים לתנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל-350 ° F. סקופ בצק עוגיות לתוך 1 1/4 - ל-1 1/2 אינץ 'כדורים ומניח אותם על שני יריעות עוגיות ungreased כ -2 אינץ' זה מזה (עליך להשתמש במחצית הבצק ולהתאים 6 על כל גיליון).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מפזרים כל עוגייה קלות עם מלח ים קשקשי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
גליל פירותגליל פירות
9
אופים עד הקצוות הם חומים ומוצקים ומרכזים עדיין רכים ולחים, מחבתות מסתובבות מלמעלה למטה ומתהפכות סביב חצי הדרך בין בישול, על 14 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו מגניב 5 דקות, ואז להעביר מתלה חוט מגניב. בינתיים, אופים 12 עוגיות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
לשרת חם או לאפשר להתקרר לחלוטין ולהעביר מיכל אטום. לאחסן בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.