עוגיות אייס סוכר קלאסיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות סוכר קר קלאסיות. מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם אבקת אפייה, אבקת סוכר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות סוכר קר, עוגיות הסוכר של ג'ניפר, ו עוגיות סוכר דלעת קר.
הוראות
כדי להכין עוגיות, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
מניחים סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך. הכה ב 1 1/2 כפיות וניל וחלבון ביצה. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, להכות במהירות נמוכה רק עד בשילוב. מחלקים בצק לשניים. לעצב כל בצק חצי לכדור; לעטוף כל בצק חצי בניילון נצמד. צ ' יל 1 שעה.
פתח כדור בצק 1. הקש בצק למעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק חובה כבדה. מכסים בניילון נצמד נוסף.
רול בצק, עדיין מכוסה, לעובי 1/4 אינץ'. חזור על הנוהל עם כדור בצק שנותר. בצק רגוע 30 דקות.
הסר את הסדין העליון של פלסטיק לעטוף; להפוך את הבצק מעל.
הסר ניילון נצמד שנותר. באמצעות חותך 2 1/2 אינץ', לחתוך בצק לתוך 18 עוגיות.
מניחים עוגיות 2 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מרופדים בנייר קלף.
אופים ב 375 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מחבתות 5 דקות.
הסר עוגיות ממחבתות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל. חזור על הנוהל עם חצי בצק שנותר.
כדי להכין הדובדבן, לשלב אבקת סוכר ושאר החומרים, ערבוב עם מקצף עד חלקה. עבודה עם 1 עוגייה בכל פעם, להפיץ על 1 כפית הדובדבן באופן שווה על עוגייה.
תן לעמוד על מתלה תיל עד סט.