קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות72
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות אניס אייס

עוגיות אניס אייס
אם יש לך בסביבה 50 דקות לבלות במטבח, עוגיות אניס קר יכול להיות נהדר לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 72 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 44 קלוריות. 28 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר ממתקים, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 8%. עוגיות אניס, עוגיות אניס, ו עוגיות אניס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, סוכר ואבקת אפייה. בקערה קטנה מקציפים את הביצים, החמאה, החלב והתמצית. מערבבים לחומרים יבשים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את יתרת הקמח עד שהבצק יוצר כדור. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעצבים בצק על ידי כפיות מעוגלות ל -6 אינץ ' דק. חבלים; סובב כל חבל לצורת" ש".
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 8-10 דקות או עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהמחבתות למתלי תיל כדי להתקרר לחלוטין.
6
לציפוי, בקערה קטנה, מקציפים חמאה עד שהיא תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את הסוכר, החלב והתמצית של הקונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
מורחים על גבי עוגיות; מקשטים בסוכרים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "