עוגיות אניס שוקולד עם דובדבנים יבשים
עוגיות אניס שוקולד עם דובדבנים יבשים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. . זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל עם שבבי שוקולד עם דובדבנים יבשים, עוגיות שוקולד צ'יפס קוקוס בר שיבולת שועל עם דובדבנים יבשים M & Ms, ו עוגיות שיבולת שועל עם פקאן ודובדבנים יבשים.
הוראות
תנור טרום חום ל 350 מעלות. במיכל בטוח מיקרוגל, להמיס 1/4 כוס חצי שוקולד מתוק על 50% כוח. בקערה קטנה לשלב קפה נמס ומים חמים. מערבבים כדי לפזר גרגרים על ידי ערבוב עם כף קטנה. תניח בצד.
מניחים זרעי אניס בשקית אטומה קטנה, ועם מחבת תחתית כבדה, פאונד בעדינות כדי לשבור מעט לרסק את הזרעים - זה יעזור לשחרר את השמנים הטבעיים ולהפוך את הזרעים ארומטיים יותר.
בקערת ערבוב לשלב חמאה, קמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר, אניס. הכה על מהירות נמוכה בינונית במשך 1 דקה עד התערובת דומה פירור כמובן.
מוסיפים תערובת ביצה וקפה ומכים במהירות נמוכה לשלב.
מוסיפים שוקולד מומס ומערבבים על נמוך (מקפידים לעצור את המיקסר ולגרד את הצדדים ואת תחתית הקערה).
מוסיפים 1/2 שבבי שוקולד כוס ודובדבנים ומערבבים שוב. לצנן בצק במקפיא במשך 15-20 דקות עד המשרד או לקרר במשך שעה.
סקופ 1 כף חלקים של בצק להתגלגל לתוך כדור. הבצק יהיה מעט דביק. בצק צמרמורת שוב לפחות 10 דקות.
שים את שני הסוכר בשתי צלחות נפרדות או קערות רדודות.
מניחים כל עוגייה בסוכר מגורען רול כדי מעיל כל הצדדים. ואז לשים את העוגייה בממתקים סוכר רול מעיל.
מניחים על גיליון עוגיות משומן וחוזרים עם עוגיות שנותרו.
אופים במשך 5-6 דקות - מגש לסובב ואופים במשך 2 דקות נוספות להיות זהיר לא מעל לאפות. קוקי יהיה לעיס על הקצוות אבל רך מבפנים.