עוגיות אספרסו טביעת אצבע (כמות חילופי עוגיות)
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 72 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. לך לחנות ותביא קצפת, קפה אספרסו, סוכריות מנטה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עוגיות חמאה (כמות החלפת עוגיות), עוגיות סוכר קלאסיות (כמות חילופי עוגיות), ו עוגיות חג ליים קריר (כמות חילופי עוגיות) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. בקערה גדולה, לנצח סוכר חום, קיצור, חמאה, קקאו, 1 כף אספרסו יבש, וניל חלמונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או לערבב עם כפית, עד שמנת. מערבבים בקמח ומלח.
לעצב בצק לכדורים 1 אינץ'.
מקום על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות ungreased. לחץ על thumb למרכז של כל קובץ cookie כדי ליצור הזחה, אך אל תלחץ כל הדרך אל גיליון העוגיות.
אופים 10 עד 12 דקות או עד הקצוות הם המשרד. במהירות מחדש חריצים עם סוף כף עץ במידת הצורך. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בסיר 1-ליטר, קרם הקצפה חום 2 כפות אספרסו יבש על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד אידוי אספרסו מומס.
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד צ ' יפס עד מומס. מערבבים בליקר. מגניב עד מעובה, כ -10 דקות.
כף מעוגלת 1/2 כפית מילוי לתוך הזחה בכל עוגייה. למעלה כל עוגייה עם 1/4 כפית סוכריות כתושות.