עוגיות אצטדיון
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: עוגיות אצטדיון, לטרוף אצטדיון, ו שייק תות אצטדיון.
הוראות
דגני קראש. (כדי לרסק דגנים בקלות, במקום בשקית ניילון או בין יריעות של נייר שעווה, למחוץ עם מערוך.) בקערה גדולה, לנצח חמאה וגבינת שמנת על מהירות בינונית עד חלקה. הכה בסוכר מגורען עד פלאפי. מקציפים וניל וביצה. מערבבים בקמח, דגנים כתושים ואבקת אפייה. מחלקים את הבצק לשלישים. לעטוף כל בניילון נצמד. מקררים 2 שעות.
מרדדים את הבצק, 1/3 בכל פעם, על משטח משוריין היטב עד עובי 1/8 אינץ'.
חותכים לתוך סיבובים באמצעות חותך עוגיות 3 אינץ'. על דף עוגיות ungreased, מקום 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד תחתית הם חום זהוב בהיר. מגניב 1 דקה; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי.
בקערה בינונית, לנצח אבקת סוכר וחלב עד חלקה.
בואו לעמוד עד יבש. לקשט עם ג ' ל לקשט.
בואו לעמוד עד יבש. אחסן בשכבה אחת במיכל אטום.